- 513
- 226
- 43
AdaaaaaamBorcu biz ödedik hocam
AdaaaaaamBorcu biz ödedik hocam
Adaaaaaam
Haklısın odemişlerdirBorcu biz ödedik hocam
Zengin kokusu alıyordum bende senmişssin ustaBorcu biz ödedik hocam
Zengin kokmasam da kendime has bir kokum vardırZengin kokusu alıyordum bende senmişssin usta
Şu şekil oldu 😀Zengin kokmasam da kendime has bir kokum vardır
ASJDGASIDKJAHSDŞu şekil oldu 😀
Görecez bu sene bakalim balon icardiniz ergence askin olayim kurtarabilcekmi sizi ulan pensinvanya dursa gene ezecezlannsiziBunu dediğiniz ilk sene sahanızda kupa kaldırdık
Sonra yine dediğiniz sen her sene şampiyon olduk
1 kere şampiyon olup gelin kardeşim ya 1 kere
Sen real madrid ile aynı sponsorluk parasını aldığını dusunecek kadar ne içiyorsun acaba.Yazmak bedava işte.
Sanki takımın muhasebecisi
Teneke ben bjk liyim ama cevap vermek zorunda kaldım fenerin son yıllarda sattığı topçuları bi bak kaç milyon euro ediyorBOŞ yapıyorlar kardeşim kaç senedir ali koç dünyaları harcadı kimse bişey demedi gs ye gelince degirmenin suyu Nerden geliyomus sizin başkan çöp se biz ne yapalım aldılar 39 yasında dzeko golcü aldık DİE geciniyolar bide özenti gibi şarkı yapmaya çalıstılar dzeko ya icardi gomis gibi fener kadar özenti mızıkcı çirkef Bi takım ve taraftar grubu yoktur bukadar net
Kadroda türk yok kankaBiraz kendini toparlayıp eski formunu yakalarsa gelenler Çok güzel kadro kurduk Ekli dosyayı görüntüle 387761
Başkanım arkadaslar polemik acıyolar konu kapanmıştır
He yaw sanki galatasarayda hisseleri var ülke bu yüzden gelişmiyor başkanım forumunda iq seviyesi yükselmesi açısından bence banlayın
Arap sen içme sapitiyorsunBorcu biz ödedik hocam
😂😂😂😂😂Arap sen içme sapitiyorsun
6 mactan 1 puan toplayinca gelen pismanlik hissi...Süper lig çerez zaten artık bayern le Manu düşünsün Allah ‘ım sana geliyorum tamda istediğim adamı aldık dikine oynayabilen ve fizik olarak perfect biz bu kadroya bu gruptan çıkarız agaa..
Kadro şampiyonlar ligi için kuruldu zaten gülüm Biraz riskli transferler Ama verim alınırsa güzel iş yapar.Kadroda türk yok kanka