- 25,663
- 23,759
- 113
Betevo metevo rool yokmu bu sefer bnde bak denge falan vakit gecerBeşiktaşlı dostlar gelmiş
Şampiyonluk oranı size %2 veya %3 yeter mi
Torrera gelick yine bizim buraya kontrole resmini yollicam sana
Betevo metevo rool yokmu bu sefer bnde bak denge falan vakit gecerBeşiktaşlı dostlar gelmiş
Şampiyonluk oranı size %2 veya %3 yeter mi
Bunlar zannediokibesiktas hep takilcak kaybetcekBaşlığa alamet diye yazılmış bide, şuraya doğru düzgün
“Galatasaray BEŞİKTAŞ’tan esinlenerek umutlandı “ diye yazsanıza
Bjk 20-25.haftada havlu attırır bjkye 😂Bunlar zannediokibesiktas hep takilcak kaybetcek
Sergen gibi senolda vercek ayari bunlara dewre arasi nwakame ile talisca geliyo o zamn gorcem sizi
TammBjk 20-25.haftada havlu attırır bjkye 😂
Hayır dost bizim yaşadığımızın hayalini kuruyolar, bunuda kendi alametleri yapmışlar,Bunlar zannediokibesiktas hep takilcak kaybetcek
Sergen gibi senolda vercek ayari bunlara dewre arasi nwakame ile talisca geliyo o zamn gorcem sizi
Ver küsküyüüŞampiyonluk Oranları
Beşiktaş yuzde 93
Fenerbahçe yüzde 4
Galatasaray yüzde 2
Trabzonspor yüzde 1
Herhangi bir fanatiklik yoktur analiz sonucunda bu oranlara ulaşılmıştır
Adam alayina giydirdi fenerine gs ina hakeminden federasyonuna tek tekHayır dost bizim yaşadığımızın hayalini kuruyolar, bunuda kendi alametleri yapmışlar,
Hani hayaller Hayatlar olur ya😏 icardi kendine gelmişmişte yok okan sandalyeye oturmuşta, okan hoca kadar düz bi adam varmı ya ? Sergen gibi fenomen olabilirmi hiçbiri
Kumardan kazamamayıp neden sahtekarlık mesleğine başladığını bu analizden sonra daha iyi anladım dostŞampiyonluk Oranları
Beşiktaş yuzde 93
Fenerbahçe yüzde 4
Galatasaray yüzde 2
Trabzonspor yüzde 1
Herhangi bir fanatiklik yoktur analiz sonucunda bu oranlara ulaşılmıştır
Birakin tatavayi shel yokmu betvevo denge rollingleriFener UEFA da yarı final oynar ligde sampiyon olur gormeyen bin lira atsinda gözlük alıp gönderelim dostumuza
Sen şimdiden sabah sporuna başla dost Askerde faydası olur...FB şampiyonluğuna 40.000 basdım gelirse bedelli yapacam
Tebrikler tost 6 aylık askerlik kazandinFB şampiyonluğuna 40.000 basdım gelirse bedelli yapacam