- 1,458
- 610
- 113
Son ana kadar gıderse gs olacağı herkes biliyor
Aklında o kalmış tabe sende haklısın, öyle müthiş deparlar kalıyo akılda, esmael öyle oynatıyodu olamazmı? Raşitsa mı var bizde sürekli kafasını önüne eğip cezaalanı dışından vursunda bi yerden dönsün icardi boş kale yuvarlasın?Topu sürekli nkodouya dikmekten başka birşey yapmayan takımın taraftarları için fazla iddaalı sözler kullanıyorsunuz beyler
Şu Fenerlilerin hala bu kadar özgüvenli yorum yapıyor olması dünyanın en absürt taraftar vakasidir.Tabiki sampiyon fener olucak almaetle vs ile sampionmu olunur gs ikinci yari duser icardi aleme akar mertens belhandanin aynisi olur kerem vasat yunus vasat
sebep lider başka takım mı? Avrupadan namağlup lider başka takım mı çıktı? İki maç kazandınız yine barcelona triplerindesiniz bakıyorumŞu Fenerlilerin hala bu kadar özgüvenli yorum yapıyor olması dünyanın en absürt taraftar vakasidir.
İcardinin size attığı iki gol efsoyduAklında o kalmış tabe sende haklısın, öyle müthiş deparlar kalıyo akılda, esmael öyle oynatıyodu olamazmı? Raşitsa mı var bizde sürekli kafasını önüne eğip cezaalanı dışından vursunda bi yerden dönsün icardi boş kale yuvarlasın?
Sen niye küçük yaziyon ?Besıktasın B sini büyük yaz birdaha uyarma seni besiktasa verdigin yüzdeyü hosuma gitmedi digerleri beni baglamaz Sukes dayıcım
Klavye azizligi canımSen niye küçük yaziyon ?
Neredeyse ligin ilk yarısının maçlarını evinde oynadi fener. Her yıl bu özgüvenle yola çıkmış, sonra tıpkı bursa şampiyonluğu kutlar gibi kalıyorsunuz. O kadar mac evinde oynayıp sadece iki puan farkli liderse bence hiçbir bok olmaz. Uefa de lider olmaz şampiyonluk için yetseydi, Gs geçen sene şampiyon olmasi lazımdı.sebep lider başka takım mı? Avrupadan namağlup lider başka takım mı çıktı? İki maç kazandınız yine barcelona triplerindesiniz bakıyorum
gs geçen sene uefada liderken ligde kaçıncıydı bak bi bakalım. Kardeş benimle tartışacaksan futbolun oynanış şekillerinden bahset fikstürü bahane etme fener içeride maç oynadı ama gs ve bjk ligde her hafta bi kere oynarken fener haftada 2 maç yaptıNeredeyse ligin ilk yarısının maçlarını evinde oynadi fener. Her yıl bu özgüvenle yola çıkmış, sonra tıpkı bursa şampiyonluğu kutlar gibi kalıyorsunuz. O kadar mac evinde oynayıp sadece iki puan farkli liderse bence hiçbir bok olmaz. Uefa de lider olmaz şampiyonluk için yetseydi, Gs geçen sene şampiyon olmasi lazımdı.
Bahsettiğin önermelerle kendini çelişki içerisine sokuyorsun. Fikstür neden bahane olsun ki fikstür avantajı ligin ilk yarısı için Fb avantajinaydi. İcerdeki tüm maçları kazansaniz bile ilk iki de olursunuz. Bence ligin en fazla rotasyona sahip kadrosu Fenerbahçe de. Lig ve avrupa idare etmek çokta olağanüstü bir durum değil. Demem o ki Fb'nin şampiyon gibi ilan edilmesi, bana Bursa faciasını hatırlatıyor. Bana kalirsa Fb ve Gs arasinda geçecek lig ama ikinci yarının ortasinda Gs puan farkını çift rakama taşırgs geçen sene uefada liderken ligde kaçıncıydı bak bi bakalım. Kardeş benimle tartışacaksan futbolun oynanış şekillerinden bahset fikstürü bahane etme fener içeride maç oynadı ama gs ve bjk ligde her hafta bi kere oynarken fener haftada 2 maç yaptı
anlıyorum dostum hayırlı geceler diliyorum sana herşey gönlünce olsunBahsettiğin önermelerle kendini çelişki içerisine sokuyorsun. Fikstür neden bahane olsun ki fikstür avantajı ligin ilk yarısı için Fb avantajinaydi. İcerdeki tüm maçları kazansaniz bile ilk iki de olursunuz. Bence ligin en fazla rotasyona sahip kadrosu Fenerbahçe de. Lig ve avrupa idare etmek çokta olağanüstü bir durum değil. Demem o ki Fb'nin şampiyon gibi ilan edilmesi, bana Bursa faciasını hatırlatıyor. Bana kalirsa Fb ve Gs arasinda geçecek lig ama ikinci yarının ortasinda Gs puan farkını çift rakama taşır
Şimdi açtırma bana Quaresmanın TTnet arenada birini markete birini kasaba ötekini fırına, bir diğerini manava gönderdiği videoları, ağğ gözlerim doluyor be her izlediğimdeİcardinin size attığı iki gol efsoydu
Ama hiç bir zaman Drogba'nın Atatürk olimpiyat stadındaki tüm seyircileri sahaya indiren golü kadar etkili olamayacak bir golŞimdi açtırma bana Quaresmanın TTnet arenada birini markete birini kasaba ötekini fırına, bir diğerini manava gönderdiği videoları, ağğ gözlerim doluyor be her izlediğimde
Şu besiktastan GS veya FB 11 de oynayacak 1 topçu söylesene bana gordumde bu kadar futbol cahili görmemiştim sağol bro hayal dünyana hayran kaldım fenerin kadroya kötü dedi ya la Allah'ım ölecemŞahsen Beşiktaşlı olarak, sezon başından bu yana GS'den çekiniyordum. O kadro bir patlama yaparsa diye...
Bize patlıcaktı da şansa bala 5-6 yemedik m. Başakşehir'e patladı
Burdan FBli kardeşlerime sesleniyorum, sizden 3. olması iyidir. Dede sivri sinekten yağ çıkarsa da kolay değil o kadroyla koca sezon...
Koca Fenerden BJK ve GS'ye kime alırsınız desek, kimse oyuncu almaz. Yerli kaleci hariç....
Wout WeghorstŞu besiktastan GS veya FB 11 de oynayacak 1 topçu söylesene bana gordumde bu kadar futbol cahili görmemiştim sağol bro hayal dünyana hayran kaldım fenerin kadroya kötü dedi ya la Allah'ım ölecem
kardeş 100 senede geçse takımımızın arkasındayız var mı bi sıkıntı? şuan ligde fenerden iyi top oynayan takım yok açıp oyunu izleyen yada açıp istatistikleri okuyabilen okuma yazması olan herkes bunu anlar zaten.Weghorst tarzı forveti hoca istemiyor jesusa bu adamı kabul ettiremezsin. O saydıklarından ghezzal dışında kimseyi fenerde herhangi bir oyuncunun yerine direk yazamazsın. Millete cahil diye maval okuyacağına at gözlüğünü çıkarda maçları öyle seyretWout Weghorst
Rachid Ghezzal
Valentin Rosier
Ben
Sen
Georges-Kevin N'Koudou
Senin gibi cahil laf anlamaz. 10 yıldır bu sene o sene diye geziyorsunuz ama iyi şanslar...
Not: Devler ligini en son 3 yaşındayken görmüş adam şekil yapıyor m...
Senin futbol bilginin ....Wout Weghorst
Rachid Ghezzal
Valentin Rosier
Ben
Sen
Georges-Kevin N'Koudou
Senin gibi cahil laf anlamaz. 10 yıldır bu sene o sene diye geziyorsunuz ama iyi şanslar...
Not: Devler ligini en son 3 yaşındayken görmüş adam şekil yapıyor m...