- 1,451
- 787
- 113
aynen dostum burdayiz bekliyoruz
Adamın işi vardır diye düşünüyorum25 yaş altında olan kişilere çekiliş yaptırılmaması lazim bence çünkü 100 tl yi çok büyük bir para olarak görüp dağıtmaya kiyamiyorlar
22 yaşındayım geçen ay 200 250 tl çekiliş yaptım total de söylediğin şeyi hala düşünüyor musun?25 yaş altında olan kişilere çekiliş yaptırılmaması lazim bence çünkü 100 tl yi çok büyük bir para olarak görüp dağıtmaya kiyamiyorlar
Bence büyük ihtimalle tüydüAdamın işi vardır diye düşünüyorum
Onaylandı diyor reisBeyler 15:38 den beri cekimi bekliyorum
@Yilmazseko21 o tür bı insan değilBence büyük ihtimalle tüydü
Yorumlarına bakiyorumda çok boş konusuyon be abi valla yok 25 yaşından küçükler yok kaçtı tuydu fesat yaklascagina işine yarayan konu varsa oraya baksana cehennem melegimisin anasını satiym bu forumun admini de var yoneteni de bi ihlal yapsam uyarır yada banlar her yerden firliyon ayıpBence büyük ihtimalle tüydü
Ödendi yazması gerek kardeşim mail atıyorum sabahdsndir 1xbetin çekimleri biraz ağır daOnaylandı diyor reis
1xbet lanet paparada saatlerce bekletiyor bilirimBeyler 15:38 den beri cekimi bekliyorum
1xbeti bilmiyorum kusura bakmayınÖdendi yazması gerek kardeşim mail atıyorum sabahdsndir 1xbetin çekimleri biraz ağır da
Oynamadım hiç burda bunu duydum hiç oynamam1xbet lanet paparada saatlerce bekletiyor bilirim
Bence çok çok sağlam bir büro değil hep öyle hissediyorum o site konusunda1xbet cekimleri cok cok dengesiz kardesim umarim sorunsuz cekersin
inan bana herkesin en saglam dedigi bets10 ve benzerlerine 10 ceker. su alemde en iyisi sadece tek sikinti papara cekimleri acayip yavasBence çok çok sağlam bir büro değil hep öyle hissediyorum o site konusunda
Kanka valla ben betsonu beğenmem kiinan bana herkesin en saglam dedigi bets10 ve benzerlerine 10 ceker. su alemde en iyisi sadece tek sikinti papara cekimleri acayip yavas