- 4,181
- 1,743
- 113
Gece nba var para gelsede guzel bi kupon yapsam
Kombinemi yapicanGece nba var para gelsede guzel bi kupon yapsam
Futbol pişmanlıktır15 oranlik bir kupon bulsam 200 atarim ama yok oyle maclar gece
YaniiFutbol pişmanlıktır
Valla bekliyorumreis beklemeye devam mı
sanane kardesimmm sen ne ayaksinnnyaşınız kaç bilmiyorum da ciddi ruhsal sıkıntılar sizi bekliyor verilek 10 tl ile hadi diyelim işler iyi gitti 100 yaptınız sonra ne olacak bir yerde patlayacaksınız. bu kadar saatlerce beklemenin anlamı ne. sigara falan bagımlılıgı gibi olmuş.
ahaha aksam aksam güldürdün kardesyaşınız kaç bilmiyorum da ciddi ruhsal sıkıntılar sizi bekliyor verilek 10 tl ile hadi diyelim işler iyi gitti 100 yaptınız sonra ne olacak bir yerde patlayacaksınız. bu kadar saatlerce beklemenin anlamı ne. sigara falan bagımlılıgı gibi olmuş.
Yaşım 38 saatlerce beklemiyorum kardeşim sadece umutla yaşıyorum bu bir ikincisi de bagimliyim sanane ulanyaşınız kaç bilmiyorum da ciddi ruhsal sıkıntılar sizi bekliyor verilek 10 tl ile hadi diyelim işler iyi gitti 100 yaptınız sonra ne olacak bir yerde patlayacaksınız. bu kadar saatlerce beklemenin anlamı ne. sigara falan bagımlılıgı gibi olmuş.
nE alaka broEkli dosyayı görüntüle 38635 bu da benim kuponum biri evinde gol atamamış biri deplasmanda gol yememiş 0-1 ede gelmişken
alaka yok hacı kupon görünce bende gösteriyim dedimnE alaka bro