- 1,837
- 1,316
- 113
InsallahArkasas bilgilendirie umarım
InsallahArkasas bilgilendirie umarım
beğenmedin mi kuponumu?nE alaka bro
Yooo ondan demedim ki alakasız diye dedim kankabeğenmedin mi kuponumu?
çocuklar birbirine pipisini gösteriyo biz kupon gösteriyoruz çok mu hacı? oyun işteYooo ondan demedim ki alakasız diye dedim kanka
Tamam tamamçocuklar birbirine pipisini gösteriyo biz kupon gösteriyoruz çok mu hacı? oyun işte
sikinti yok dostum atiyorum paparaBeyler cekim geldi söylediğim 5 kişi papara atabilir mi bana özelden veya buraya farketmez mobil bankacılıgım olmadogo İcin öglen 2 gibi atcam kusura bakmayın gecikme İcin
1746578560Beyler cekim geldi söylediğim 5 kişi papara atabilir mi bana özelden veya buraya farketmez mobil bankacılıgım olmadogo İcin öglen 2 gibi atcam kusura bakmayın gecikme İcin
Papara no gonderdim sana kardedimBeyler cekim geldi söylediğim 5 kişi papara atabilir mi bana özelden veya buraya farketmez mobil bankacılıgım olmadogo İcin öglen 2 gibi atcam kusura bakmayın gecikme İcin
1516842271Beyler cekim geldi söylediğim 5 kişi papara atabilir mi bana özelden veya buraya farketmez mobil bankacılıgım olmadogo İcin öglen 2 gibi atcam kusura bakmayın gecikme İcin
bişey sorucam papara ya aylık ücret yıllık ücret ödeniyor mu? kontör sistemi mi var?1516842271
Jetonla çalışıyor hacı PTT den al 1 YTL ye benziyor. dbişey sorucam papara ya aylık ücret yıllık ücret ödeniyor mu? kontör sistemi mi var?
cep havale ücreti 11 tl, aidatı yoksa paparaJetonla çalışıyor hacı PTT den al 1 YTL ye benziyor. d
ulan acınacak haldesiniz. biraz kendinize ceki düzen verin. umutla yaşıyormuş dilen daha iyi.Yaşım 38 saatlerce beklemiyorum kardeşim sadece umutla yaşıyorum bu bir ikincisi de bagimliyim sanane ulan
gelen giden. Yok vallaHaber var mi