- 1,132
- 592
- 113
Bilgi nereden geldi ? Şikeli maç verdiğini söyleyen sitelerden mi ? Umarım dediğin gibi olur da oynamak isteyenler kazanır.Bu macin 4.5 üst oluca yönünde bilgi geldi segerlendirmek isteyen baksinEkli dosyayı görüntüle 445804
Bilgi o takımların futbolcularından gelmiştir kesin değil mi ? 🤣🤣🤣 lan kazara birde 4.5 üst olursa ben demistim diye övünürsün değil mi?Bu macin 4.5 üst oluca yönünde bilgi geldi segerlendirmek isteyen baksinEkli dosyayı görüntüle 445804
Bende sanaBu macin 4.5 üst oluca yönünde bilgi geldi segerlendirmek isteyen baksinEkli dosyayı görüntüle 445804
41 yasinda bunlara inanıyorsun OGLEMİ bende sana bilgi vereyim senin beynin gitmis dostumBu macin 4.5 üst oluca yönünde bilgi geldi segerlendirmek isteyen baksinEkli dosyayı görüntüle 445804
Siteler zaten bu biliyorum diyenler sayesinde ayaktaHer 12.5 dakikada 1 gol olursa bahsimiz kazanacak bence banko
@darbelimatkap abim geldi aklıma gülümPara olsa ilkyari 1.5 alt ve 3.5 alttan parayi kirardik
2 Oldu ilk yarıdan kıramıyacaktınPara olsa ilkyari 1.5 alt ve 3.5 alttan parayi kirardik
Deler gecerdi rahmetli@darbelimatkap abim geldi aklıma gülüm