Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Galler Ligi Tahmin

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,420
10,988
113
Kanka adam %100 gelicek dememiş ki neden bu kadar takıldın futbol bu gelir gelmez orası ayrı konu zaten de şans işte yani bende inanmam bu tarz şeylere öyle adamın şansına 3-5 attım gelmez gözüyle gelirse oda şans işi işte :D
Bilgi gelmis ben ona takildim kendi tahmini degil yani bilgi gelmis bilgi

trtruva1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
736
292
63
Bilgi gelmis ben ona takildim kendi tahmini degil yani bilgi gelmis bilgi
Bugün twitter da bir kendini tipster ilan eden birisine denk geldim rastgele şu maça 5.5 üst kesin diye yazmış ama nasıl yazmış yani yazdıklarını okusan sanki ilk 10 dk da 6 gol olacak gibi yazmış maçın son durumu sence gelir mi ? :)

1703615321035.png

trtruva1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
736
292
63
Aga sunlara inanip basmayin ya paraniza yazik kendi hissettiğinizi oynayin
Kanka inanmak değil ya çekim yapıcaktım adamın şansına attım küsüratı yoksa hayatımda oynamadığım lig diyorum ya şansına attım yoksa inanılacak birşey değil

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,420
10,988
113
Kanka inanmak değil ya çekim yapıcaktım adamın şansına attım küsüratı yoksa hayatımda oynamadığım lig diyorum ya şansına attım yoksa inanılacak birşey değil
Bilgi geldi demese bende atardim 3 5 bisey ne zaman böyle tipler turuyor uzak duruyorum

Pasabey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
588
414
63
galler ligi iyi kazık çaktı bugün tüm maçlar leşti 3.5 üst olacak tüm maçlar alt bitti namussuz ligte taraf bahsi güven vermiyor 2.5 üst oranıda dipte olunca çoğu büro 3.5 üstten aşağı oran açmıyordu.

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,420
10,988
113
Evet arkadaslar bilgi saglamdi kısıtlı sayida oynanmasi gerekiyordu çok yüklenme olduğu için macimiz gelmedi telafi macimiz gelecektir arkadas gene verir o zaman tutturunsaniz sizde oma sans parasi atarsınız bu düzen hep böyledir 🤣🤣

trtruva1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
736
292
63
Evet arkadaslar bilgi saglamdi kısıtlı sayida oynanmasi gerekiyordu çok yüklenme olduğu için macimiz gelmedi telafi macimiz gelecektir arkadas gene verir o zaman tutturun a sizde sans parasi atarsınız bu düzen hep böyledir 🤣🤣
Ne zaman gelir telafi kuponu zarara girdim :D :D :D

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,136
595
113
Deneyelim onuda deneyelim zaten kazandigimiz yok birazdaha patlasin sıkıntı olmaz😂

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,136
595
113
Zarar zor cikar ama bakalim ilk defa patlamiyoz 20 yildir patliyoz zaten 😂