- 11,420
- 10,988
- 113
Bilgi noldu bilgi yanlismi vermisler 🤣Zarar zor cikar ama bakalim ilk defa patlamiyoz 20 yildir patliyoz zaten 😂
Bilgi noldu bilgi yanlismi vermisler 🤣Zarar zor cikar ama bakalim ilk defa patlamiyoz 20 yildir patliyoz zaten 😂
Parayla almamissindir umarım bilgiyiYanlış olmasa viski iciyoduk yanlis tabi 3 golde kaldı a.k
Manuya bende üst girdim kuponu yırt şimdidenmanu maçının yanına riske edip tel aviv 2.5 üst koydum 2 orandan o geldi kaldı manu sendeyiz
Ekli dosyayı görüntüle 445916
Bol sans dostum akacak insallahmanu maçının yanına riske edip tel aviv 2.5 üst koydum 2 orandan o geldi kaldı manu sendeyiz
Aga para vermedin demi bilgiyeYanlış olmasa viski iciyoduk yanlis tabi 3 golde kaldı a.k
Selam dostmanu maçının yanına riske edip tel aviv 2.5 üst koydum 2 orandan o geldi kaldı manu sendeyiz
Bilgi saglam dedikmanu maçının yanına riske edip tel aviv 2.5 üst koydum 2 orandan o geldi kaldı manu sendeyiz
Böyle bitiyormuş birde kahrımdan ölürümBilgi saglam dedik
Bitmez ya bugunun en banko maciydi bence sıkıntı cikmaz umarımBöyle bitiyormuş birde kahrımdan ölürüm
Sen ölürsen bizde ölürüzBöyle bitiyormuş birde kahrımdan ölürüm
Manchester United alır bastım evi satıp bekliyorum dışarıda gelmesse huzur evine gideceğim offf mahvoldukCikmasin artik cikmaz heralde bide manu alir dedik o var 😂