Gönderme kardeşim isterse 20 k olsun o belgelerle kripto hesap bile açarlar üstüne uğraş dur sonra biz ayrıca bonusu alamadık bile sen yine çekim asamasindasinBen gönderdim demin yüklü bi çekim talebi ilettim bekliyom
Gönderme kardeşim isterse 20 k olsun o belgelerle kripto hesap bile açarlar üstüne uğraş dur sonra biz ayrıca bonusu alamadık bile sen yine çekim asamasindasinBen gönderdim demin yüklü bi çekim talebi ilettim bekliyom
Reis nasıl geldi yaBeyler 127 dolar çekim geldi benim
Kimlik selfie gönderdikReis nasıl geldi ya
3/4 k için degmezdi reis sen daha iyi bilirsin bol şanslarKimlik selfie gönderdik
Kyc kaç saat sürdüBen hicbirsey gondermedim 2 defa toplam 100$ cektim 2 side 20 dk içinde geldi
30 dk felanKyc kaç saat sürdü
Birazdan güvenilir 5 6 kişi yazar özelden 🤣🤣🤣🤣Güvenilir bi arkadaş varsa bana yapa bilir mi bilgileri versem lütfen sonra kimlikleri yüklerim ben
20 dolar yatirima spin veriyordu degilmi site700 tl yatırım yaptık payfixle bonus almak için hadi uğraş dur şimdi
Kral opera mini indir ordan hemen vpn aç diyor başka birsey yapmana gerek yok her siteye giriş yapabilirsinGüvenilir bi arkadaş varsa bana yapa bilir mi bilgileri versem lütfen sonra kimlikleri yüklerim ben