Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Gambi 7.5 $ Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Askar31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
336
100
43
Sonunda hallettim ya, Adobe Scan uglygulaması ile fotoğrafı Pdf ye dönüştürdüm kabul etti, aynı sorunu yaşayan varsa, Adobe scan uygulamasını indirip, kimlik ön ve arka yüzünü ayrı ayrı çekin otomatik olarak pdf ye dönüştürüyor, kaydet ve yükle

noann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
365
123
43
28 saattir kimlik onaylanmadı aq DF:GSDFhfghfghfghfg

Askar31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
336
100
43
Belgeleri yüklemiyor böyle bir hata alan varmı arkadaşlar veya sebebini bilen ?
Kardeşim kamera ile çekilen fotolar jpg olduğu için kabul etmiyor, pdf olması gerekiyor, Jpg yi pdf ye dönüştüren uygulamayla yaptım, Adobe scan uygulamasını indir ordan resim çek zaten otomatik olarak pdf ye çeviriyor kaydete tıkla, ön ve arka kimliğini ayrı ayrı çek

Kaygısızlar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
551
289
63
Kardeşim 2 saat boyunca bende uğraştın Adobe şuan uygulamasını indir ordan pdf ye dönüştür, çektiğin foto jpg olduğu için kabul etmiyor error hatası verir
Kral peki kimlikleri yükledikten sonra hemen altta ki adres ve gelir belgesi de istiyor onlarıda yüklemek gerekiyor mu

mertotkprn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
765
287
63
Benden kimlik ön arka ve selfie istediler gönderdim 127 dolar bakiye

Murat007

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
462
128
43
Kardeşim kamera ile çekilen fotolar jpg olduğu için kabul etmiyor, pdf olması gerekiyor, Jpg yi pdf ye dönüştüren uygulamayla yaptım, Adobe scan uygulamasını indir ordan resim çek zaten otomatik olarak pdf ye çeviriyor kaydete tıkla, ön ve arka kimliğini ayrı ayrı çek
Başkan onuda yaptım yine ayni hatayı veriyor PDF. Olarakta yükledim bı çare bulalım şuna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...