Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Gambi 7.5 $ Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bero123456

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
948
531
93
Beyler multi felan açmadım belgeleri gönderdim 10 dk sonra hesabı kapattılar tamamen

efkalade1

Totemist
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,760
8,259
113

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,342
590
113
Belge yükledik 18 saat oldu şimdi mail geldi selfi istiyor laleler ya

GULHAN20

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
60
20
8
Belge yükledik 18 saat oldu şimdi mail geldi selfi istiyor laleler ya
Kimisinin belgeyi direk onaylıyor kimisinden selfie istiyor hadi kazanç olsa çekerken istese anlarım daha belge onayinda bonus eklenmeden selfie kimlik gambi yazılı kâğıt nedir

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
988
936
93
Kimisinin belgeyi direk onaylıyor kimisinden selfie istiyor hadi kazanç olsa çekerken istese anlarım daha belge onayinda bonus eklenmeden selfie kimlik gambi yazılı kâğıt nedir
Bunları önce istediklerinde Çekimde de muhtarla beraber çıplak selfie istiyorlar

diyarasim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
189
89
28
260 dolar oldu çekim sorunu belgeden kaynaklı yolladım bekliyorum

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
205
82
28
Benim hesabı bağlandığınız ip den çok fazla hesap var diyerek hesabı kapattılar. Birde belge selfie kimlik istediler onları göndermeme rağmen. VPN kullaniyorsak tabiiki o vpnyi çok kişi kullanır diyorum yapacak bir şeyimiz yok diyerek konuşmayı kapatıyorlar.

casperbr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
237
94
28
Yavsaklar iste. Açık senet yollayın onlarda kurtulsun sizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...