- 13,760
- 8,259
- 113
ne komik adamsın ya sen gece gece yarıldımO 1 milyonda kaç sifir oldugunu tekde internete bakmadan söyleyemez
ne komik adamsın ya sen gece gece yarıldımO 1 milyonda kaç sifir oldugunu tekde internete bakmadan söyleyemez
2018 Golf mu 2020 golf mune komik adamsın ya sen gece gece yarıldım
senin diğer çekim geldi mi20 dolar yatırdık spin eklendi diyo giriyom yok
20192018 Golf mu 2020 golf mu
bende kimliği yükledim kabul etmediler kağıda bir şeyler yazdırıp selfie at diyor uğraşılmazBeyler multi felan açmadım belgeleri gönderdim 10 dk sonra hesabı kapattılar tamamen
@kedicik Multi reis ilgilen arkadaşlaBeyler multi felan açmadım belgeleri gönderdim 10 dk sonra hesabı kapattılar tamamen
Hamgi yontemle yatirdin20 dolar yatırdık spin eklendi diyo giriyom yok
Agam bizimle eğlenir fix dmde 😂😂😂Ayrıca bana niye para atiyorsun paran yoksa fix at harçlık atayım
Kimisinin belgeyi direk onaylıyor kimisinden selfie istiyor hadi kazanç olsa çekerken istese anlarım daha belge onayinda bonus eklenmeden selfie kimlik gambi yazılı kâğıt nedirBelge yükledik 18 saat oldu şimdi mail geldi selfi istiyor laleler ya
Bunları önce istediklerinde Çekimde de muhtarla beraber çıplak selfie istiyorlarKimisinin belgeyi direk onaylıyor kimisinden selfie istiyor hadi kazanç olsa çekerken istese anlarım daha belge onayinda bonus eklenmeden selfie kimlik gambi yazılı kâğıt nedir
Atsana kardesAyrıca bana niye para atiyorsun paran yoksa fix at harçlık atayım
Yavsaklar iste. Açık senet yollayın onlarda kurtulsun sizde.Kimisinin belgeyi direk onaylıyor kimisinden selfie istiyor hadi kazanç olsa çekerken istese anlarım daha belge onayinda bonus eklenmeden selfie kimlik gambi yazılı kâğıt nedir