- 367
- 116
- 43
Kayıt olup kimlik dogrulamasını yaptık şimdi giriş yapayım dedim kullanıcı bulunamadı diyor,bütün bilgilerimizi aldılar sonra erişime engellediler
Canlı destekle konuştum çok yoğun olduklarını gecikme için üzgün olduklarını söyledi. Geç verdi ama sonuçta veriyorNasıl aldın kanka
Seninde hesabını kapatmışlar. Kullandığın VPN de çok fazla üyelik varsa bunu yapıyorlar aynısını bana da yaptılar hesabı kapattılar. Ben selfie kimlik gönderdiğim haldeKayıt olup kimlik dogrulamasını yaptık şimdi giriş yapayım dedim kullanıcı bulunamadı diyor,bütün bilgilerimizi aldılar sonra erişime engellediler
Aynen bendende kimlik selfie istedilerSeninde hesabını kapatmışlar. Kullandığın VPN de çok fazla üyelik varsa bunu yapıyorlar aynısını bana da yaptılar hesabı kapattılar. Ben selfie kimlik gönderdiğim halde
Zaten istiyorlar sonra bunu yapıyorlarAynen bendende kimlik selfie istediler
Hayır Multi hesaplardan dolayı istiyorlar selfietürkiye domaini almamak zorunlu vpn girişe çekme hesapları silme önlü arkalı kimlik isteyip kesmemiş selfieye dönmüşler işlerini önlü arkalı kimlik görmedi galiba üye olmamıştım iyiki olmamışım
Multi açıcak adam selfie ilede yapar önlü arkalı atıyor millet zaten sistem kabak gibi açık gösteriyor herşeyi aynı doğum tarihi olan insan aynı kişi kimligine bakmak zor degil sisteme yüklemeden vermiyor zaten bu forumda 8 9 ay önce aynı selfiyeyi başka bi siteye 34 kere yediren biri varmı p ile başlıyor k.adı devamını söylemiyimHayır Multi hesaplardan dolayı istiyorlar selfie
Benimki Multi değildi benden belge istediler gönderdiğim halde hesabı kapattılar. Nedeni de bulunduğunuz ip de çok fazla hesap bulundu dedi. İyi de VPN kullanıyorum tabiiki de çok fazla ip çıkar. Aynı şeyi arkadaşıma da yaptılarHayır Multi hesaplardan dolayı istiyorlar selfie
ücretsiz vpnler hep aynı şeyleri veriyor zaten 100dolar verip gambi1.com açamadılarmı yani mrgamb iyi yönetti süreci bunlar tırtBenimki Multi değildi benden belge istediler gönderdiğim halde hesabı kapattılar. Nedeni de bulunduğunuz ip de çok fazla hesap bulundu dedi. İyi de VPN kullanıyorum tabiiki de çok fazla ip çıkar. Aynı şeyi arkadaşıma da yaptılar
Aynen bende rahatlıkla cektimAgalar ben kendi deneyimimi paylaşıyorum normalde deneme bonusu vs almam ama dikkatimi çekti önce araştırdım trustpilot vs baya güvenilir ve geri bildirimleri iyiydi kayıt oldum kyc 2 saat sonra onaylandı ve girdiğim koddan 7.5 dolar geldi ve 50 dolar oldu bakiye risk etmek istemedim çekim verdim başka bi siteye tether olarak kendi cuzdanima da değil matbete ve tam 4 dakika 50 saniye sonra onaylandı ve çekim oldu ne belge be de başka bisey istenmediği bu benim deneyimim
Kyc yaptinmiBilen biri yardımcı olsun nasıl alıcaz Nasıl çekim yapıcaz?
Bunlar selfie falan istiyor ne ayak dostKyc yaptinmi