Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Gambi 7.5 $ Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Askar31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
367
116
43
Kayıt olup kimlik dogrulamasını yaptık şimdi giriş yapayım dedim kullanıcı bulunamadı diyor,bütün bilgilerimizi aldılar sonra erişime engellediler

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
307
145
43
Kayıt olup kimlik dogrulamasını yaptık şimdi giriş yapayım dedim kullanıcı bulunamadı diyor,bütün bilgilerimizi aldılar sonra erişime engellediler
Seninde hesabını kapatmışlar. Kullandığın VPN de çok fazla üyelik varsa bunu yapıyorlar aynısını bana da yaptılar hesabı kapattılar. Ben selfie kimlik gönderdiğim halde

Askar31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
367
116
43
Seninde hesabını kapatmışlar. Kullandığın VPN de çok fazla üyelik varsa bunu yapıyorlar aynısını bana da yaptılar hesabı kapattılar. Ben selfie kimlik gönderdiğim halde
Aynen bendende kimlik selfie istediler

Askar31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
367
116
43
Birçok kişinin bilgileri ele geçirilip hesaplarına giriş engeli konulmuş admin konu kilitleyelim lütfen

jrhusojr06

Tek şansım vardı, kumarda yandı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
757
200
43
bence iş artık farklı yerlere kaymaya başladı bonusu eklemek için bile selfi kimlik falan istemeye başladılar dün gece böyle birşey yoktu ödemede bile istemiyolardı bende dün gece aldım bonusu çekimde yaptım bugün arkadaşa söyledim ondanda kimlik selfi falan istemişler bonus için admin konu kilitle bence @Shellac @Daimon

Stormcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,023
1,591
113
türkiye domaini almamak zorunlu vpn girişe çekme hesapları silme önlü arkalı kimlik isteyip kesmemiş selfieye dönmüşler işlerini önlü arkalı kimlik görmedi galiba üye olmamıştım iyiki olmamışım

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
948
334
63
türkiye domaini almamak zorunlu vpn girişe çekme hesapları silme önlü arkalı kimlik isteyip kesmemiş selfieye dönmüşler işlerini önlü arkalı kimlik görmedi galiba üye olmamıştım iyiki olmamışım
Hayır Multi hesaplardan dolayı istiyorlar selfie

Stormcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,023
1,591
113
Multi açıcak adam selfie ilede yapar önlü arkalı atıyor millet zaten sistem kabak gibi açık gösteriyor herşeyi aynı doğum tarihi olan insan aynı kişi kimligine bakmak zor degil sisteme yüklemeden vermiyor zaten bu forumda 8 9 ay önce aynı selfiyeyi başka bi siteye 34 kere yediren biri varmı p ile başlıyor k.adı devamını söylemiyim :D

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
307
145
43
Benimki Multi değildi benden belge istediler gönderdiğim halde hesabı kapattılar. Nedeni de bulunduğunuz ip de çok fazla hesap bulundu dedi. İyi de VPN kullanıyorum tabiiki de çok fazla ip çıkar. Aynı şeyi arkadaşıma da yaptılar

Stormcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,023
1,591
113
Benimki Multi değildi benden belge istediler gönderdiğim halde hesabı kapattılar. Nedeni de bulunduğunuz ip de çok fazla hesap bulundu dedi. İyi de VPN kullanıyorum tabiiki de çok fazla ip çıkar. Aynı şeyi arkadaşıma da yaptılar
ücretsiz vpnler hep aynı şeyleri veriyor zaten 100dolar verip gambi1.com açamadılarmı yani mrgamb iyi yönetti süreci bunlar tırt

hugo53

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
64
41
18
Agalar ben kendi deneyimimi paylaşıyorum normalde deneme bonusu vs almam ama dikkatimi çekti önce araştırdım trustpilot vs baya güvenilir ve geri bildirimleri iyiydi kayıt oldum kyc 2 saat sonra onaylandı ve girdiğim koddan 7.5 dolar geldi ve 50 dolar oldu bakiye risk etmek istemedim çekim verdim başka bi siteye tether olarak kendi cuzdanima da değil matbete ve tam 4 dakika 50 saniye sonra onaylandı ve çekim oldu ne belge be de başka bisey istenmediği bu benim deneyimim

Ekli dosyalar

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
948
334
63
Agalar ben kendi deneyimimi paylaşıyorum normalde deneme bonusu vs almam ama dikkatimi çekti önce araştırdım trustpilot vs baya güvenilir ve geri bildirimleri iyiydi kayıt oldum kyc 2 saat sonra onaylandı ve girdiğim koddan 7.5 dolar geldi ve 50 dolar oldu bakiye risk etmek istemedim çekim verdim başka bi siteye tether olarak kendi cuzdanima da değil matbete ve tam 4 dakika 50 saniye sonra onaylandı ve çekim oldu ne belge be de başka bisey istenmediği bu benim deneyimim
Aynen bende rahatlıkla cektim

Dix77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
431
128
43
artık selfıe vs ıstıyorlar galiba herkesten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...