umarım eklenmiştir brom ama bonus olarak tanımlanıyor belki iptal de olabilir sonrasında o gün bakmak lazımUlan ben hiç bakmadım doğum günümde acaba eklemişler miydi şimdi içime kurt düştü🤔
umarım eklenmiştir brom ama bonus olarak tanımlanıyor belki iptal de olabilir sonrasında o gün bakmak lazımUlan ben hiç bakmadım doğum günümde acaba eklemişler miydi şimdi içime kurt düştü🤔
Zaten herkesi banlamiyorlar . Bu VPN ler yüzünden banlaniyoruz VPN ler nasıl bir şeyse sistemi o ülkenin o vpnsinden üye olanlarin çoğu kişisine ip nizde çok fazla üye tespit edildi deyip banloyorlar kapatıyorlar hesabı. Birde kapatmadan önce belge alıyorlar kimlik selfie. Mal gibi gönderdim hesap kapandı. Aynısı arkadaşıma da oldu. Multi değiliz kesinlikle. Çoğu kişide de aynı durum varBenim hesabı silmişler aq kullanıcı bulunamadı diyo
Yuholm şaka gibi holiganbet doğum günüm diye 7500 eklemiş şaka gibi amk ilk defa bu kadar yüksek bi bonus eklendi bana
Bu altyapılarda oyunlar açılmıyordu biri de çıkıp demedi ki frankfurt açmıyor diye 😂 saol dostumbu arada gambi için vpn soranlara supervpn öneriyorum oradan da Almanya ama frankfurtu seçmeyin oyunlar açılmıyor, dün sagolsun kim paylaştıysa ondan da 50 dolar gondikledik
Doğum günüm taa temmuz daydı aga ondan sonra girdim 2 3 kez siteye yoktu😄umarım eklenmiştir brom ama bonus olarak tanımlanıyor belki iptal de olabilir sonrasında o gün bakmak lazım
Bu holinin linki ne arkadaşlar? 1 saattir aradım bulamadım twitter telegramda falan .d
Nokta koy dene virgül değilNeden bu hatayı veriyor
Bakiye 7.5 dolar ama bakiyem az diyor Ekli dosyayı görüntüle 641853
Banlanmissin çoğu kişi gibi . Bende aynısını yaşadımBeyler siteye giriyorum kulanici yok diyoru nasıl açılıyor bu
Durduk yere banmi olur aq bu nasıl siteBanlanmissin çoğu kişi gibi . Bende aynısını yaşadım
Sitede altta sağda 3 noktaya tıkla destek var ona tıkla yaz ordan geç cevap verirler bekle biraz 5 10 dakika sürüyoriki gündür doğrulanmadı daha ne zaman dogrulanack bu
Aynısını yaşadım arkadaşımda yaşadı burda bir çok kişide yaşadı. Ben üstüne birde belge selfie kimlik gönderdiğim halde banladılar. VPN nin bok yemesi üzerine . İp nizda çok fazla üyelik var dediler ilk defa üye olmama rağmenDurduk yere banmi olur aq bu nasıl site
Kral bağlanıyorum cevap yokSitede altta sağda 3 noktaya tıkla destek var ona tıkla yaz ordan geç cevap verirler bekle biraz 5 10 dakika sürüyor
Bekleyeceksin geç cevap verirler adilerKral bağlanıyorum cevap yok