Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Gambi 7.5 $ Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
195
78
28
Benim hesabı silmişler aq kullanıcı bulunamadı diyo
Zaten herkesi banlamiyorlar . Bu VPN ler yüzünden banlaniyoruz VPN ler nasıl bir şeyse sistemi o ülkenin o vpnsinden üye olanlarin çoğu kişisine ip nizde çok fazla üye tespit edildi deyip banloyorlar kapatıyorlar hesabı. Birde kapatmadan önce belge alıyorlar kimlik selfie. Mal gibi gönderdim hesap kapandı. Aynısı arkadaşıma da oldu. Multi değiliz kesinlikle. Çoğu kişide de aynı durum var

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,108
1,145
113
bu arada gambi için vpn soranlara supervpn öneriyorum oradan da Almanya ama frankfurtu seçmeyin oyunlar açılmıyor, dün sagolsun kim paylaştıysa ondan da 50 dolar gondikledik
Bu altyapılarda oyunlar açılmıyordu biri de çıkıp demedi ki frankfurt açmıyor diye 😂 saol dostum

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,912
1,492
113
Bu holinin linki ne arkadaşlar? 1 saattir aradım bulamadım twitter telegramda falan .d

RedfoX

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,306
881
113
Neden bu hatayı veriyor
Bakiye 7.5 dolar ama bakiyem az diyor Screenshot_2024-10-22-12-58-30-171_com.android.chrome.jpg

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
195
78
28
Durduk yere banmi olur aq bu nasıl site
Aynısını yaşadım arkadaşımda yaşadı burda bir çok kişide yaşadı. Ben üstüne birde belge selfie kimlik gönderdiğim halde banladılar. VPN nin bok yemesi üzerine . İp nizda çok fazla üyelik var dediler ilk defa üye olmama rağmen

excalibur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
330
192
43
2 tane kod yazma yeri var nasıl olacak yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...