- 7,649
- 3,979
- 113
kalp. bende bilmiyorum anladin senSende kankam benim kalp. Kalp koymayi bilmiyorum ondan kalp yazdim
kalp. bende bilmiyorum anladin senSende kankam benim kalp. Kalp koymayi bilmiyorum ondan kalp yazdim
Ya o emojileri tuslarla hiç beceremem bi gün daha bekarım yengen bana yanık o zamanlar cayır cayır smslesiyoruz hunharca tuşlu telefonla kalp gondermye çalışmıştım benim oğlanın pipisi gibi bisey gitmisdi ertesi gün gördüm yarılmısmtım gülmektenSende kankam benim kalp. Kalp koymayi bilmiyorum ondan kalp yazdim
hahabhahah lan dayi hahahahYa o emojileri tuslarla hiç beceremem bi gün daha bekarım yengen bana yanık o zamanlar cayır cayır smslesiyoruz hunharca tuşlu telefonla kalp gondermye çalışmıştım benim oğlanın pipisi gibi bisey gitmisdi ertesi gün gördüm yarılmısmtım gülmekten
Valla kral bende yengene hep nailexe yazdigim gibi kalp yazardim mesajin sonuan simdi evliyiz dedigin gibi o sorunlar yok allahtanYa o emojileri tuslarla hiç beceremem bi gün daha bekarım yengen bana yanık o zamanlar cayır cayır smslesiyoruz hunharca tuşlu telefonla kalp gondermye çalışmıştım benim oğlanın pipisi gibi bisey gitmisdi ertesi gün gördüm yarılmısmtım gülmekten
kalbi böyle koyacaksın kankam (L) L love demek neymiş Love demekmiş olmuyorsada zorlamayacaksınYa o emojileri tuslarla hiç beceremem bi gün daha bekarım yengen bana yanık o zamanlar cayır cayır smslesiyoruz hunharca tuşlu telefonla kalp gondermye çalışmıştım benim oğlanın pipisi gibi bisey gitmisdi ertesi gün gördüm yarılmısmtım gülmekten
Resimi güncelledim ince bi msj var ordaValla kral bende yengene hep nailexe yazdigim gibi kalp yazardim mesajin sonuan simdi evliyiz dedigin gibi o sorunlar yok allahtan
Allaha emanet benim gardaşım sağlıcakla kalCumleten hayirli geceler dostlar
Kardeşim koy su cocugun fotografı ben ismet1991 i bilmem cocugun resmini bilirimResimi güncelledim ince bi msj var orda
Hee tamam babuş o zaman bundan sonra kalp koyacak kimsede yok aradın dırdırından duramıyorum zaten bide msjimi atacamkalbi böyle koyacaksın kankam (L) L love demek neymiş Love demekmiş olmuyorsada zorlamayacaksın
Tmm babuş sakin ol bir iki gün dursun farklılık olsun sonra benim oglani atacam geriKardeşim koy su cocugun fotografı ben ismet1991 i bilmem cocugun resmini bilirim
Iste o inceliği çok iyi yakalamışsın helal sanaabu hayatta durusunla vurusun cok.onemli olucak derdi dedem acaba haklimiydi nerden aklima geldi dedem.amk
Heyt be yatakta vee batakta eşin iyi olacak yoksa eline mahkumsun kadar anlamlı bir sözbu hayatta durusunla vurusun cok.onemli olucak derdi dedem acaba haklimiydi nerden aklima geldi dedem.amk
heralde oyle bisey kankaHeyt be yatakta vee batakta eşin iyi olacak yoksa eline mahkumsun kadar anlamlı bir söz
dimi abiIste o inceliği çok iyi yakalamışsın helal sanaa