- 6,804
- 3,116
- 113
Sana papara numaramı arıyorum çekiliş felan olursa beni alırsa verirsin almazsada canı sağolsun biraz uyucam 1 2 saatbu hayatta durusunla vurusun cok.onemli olucak derdi dedem acaba haklimiydi nerden aklima geldi dedem.amk
Sana papara numaramı arıyorum çekiliş felan olursa beni alırsa verirsin almazsada canı sağolsun biraz uyucam 1 2 saatbu hayatta durusunla vurusun cok.onemli olucak derdi dedem acaba haklimiydi nerden aklima geldi dedem.amk
tamam dayicim at ozeldenSana papara numaramı arıyorum çekiliş felan olursa beni alırsa verirsin almazsada canı sağolsun biraz uyucam 1 2 saat
önemli değil çekiliş yapmasan da olur kardeşDostlar ailevi sıkıntı var mağdur olmayın diye 3 kişi 15 TL çekilişi yapalım rolingi bitirelim
Kusura bakmayın
Takip eden kişilerin listesini çikaracak varmıdır
hayrola reis onemli bisey yok insallah s.. cekilisi yaw onemli degil sen iyi oldaDostlar ailevi sıkıntı var mağdur olmayın diye 3 kişi 15 TL çekilişi yapalım rolingi bitirelim
Kusura bakmayın
Önemli değil reis yapabileceğimiz bir şey var ise başımız ustuneDostlar ailevi sıkıntı var mağdur olmayın diye 3 kişi 15 TL çekilişi yapalım rolingi bitirelim
Kusura bakmayın
Tmm reisİsmet uyursun sonra olum bekle 1 saat bizde yatacağız zaten
Kimse alınmazsa nailex erhan ve bana at reis.. çekiliş yapacam diyosanda sen ayarla bi sekildeDostlar ailevi sıkıntı var mağdur olmayın diye 3 kişi 15 TL çekilişi yapalım rolingi bitirelim
Kusura bakmayın
Sıkıntı yok biraderim bak keyfine umarız kötü bir şey yokturDostlar ailevi sıkıntı var mağdur olmayın diye 3 kişi 15 TL çekilişi yapalım rolingi bitirelim
Kusura bakmayın
Sıkıntı yok dost kuzen rahatsız araçla götürecem onu hastaneye birazdanhayrola
hayrola reis onemli bisey yok insallah s.. cekilisi yaw onemli degil sen iyi olda
atsın nailexe nailexte roll yapsın uyar mıKimse alınmazsa nailex erhan ve bana at reis.. çekiliş yapacam diyosanda sen ayarla bi sekilde
G.olsun gardasSıkıntı yok dost kuzen rahatsız araçla götürecem onu hastaneye birazdan
gecmis olsun kardesim rabbim sifa versinSıkıntı yok dost kuzen rahatsız araçla götürecem onu hastaneye birazdan
Uyar sorun yok reis bama her yer antepatsın nailexe nailexte roll yapsın uyar mı
Baksın işte biraderim kafasına göre maksat vakit geçsin para olsa nolur olmasa nolur hepimiz evde tıkılıp kaldıkUyar sorun yok reis bama her yer antep