- 47,002
- 51,213
- 113
Benim 50 de kalmış mıydı dost hatırlayamadım ona göre yapışalımBol şansın olsun da
Önceki gibi dağıtacağım deyip kaçma dost .
Bizim 50 ler kaldı hep
Benim 50 de kalmış mıydı dost hatırlayamadım ona göre yapışalımBol şansın olsun da
Önceki gibi dağıtacağım deyip kaçma dost .
Bizim 50 ler kaldı hep
Valla onu hatırlamıyorum dost 10 kişi 50 kaldı daBenim 50 de kalmış mıydı dost hatırlayamadım ona göre yapışalım
Şaka yapıyorum dost Ganilost temiz, bir beyfendi dir yapmaz oyle seylerValla onu hatırlamıyorum dost 10 kişi 50 kaldı da
Listede Erosus varsa verilmemesi normal dostDost listede bile yokmussun ya Ekli dosyayı görüntüle 141824
olum tamam olan olmus senesı gelmıs adamı gucendırmesene belkı pısman oldu breh kanka dancy bıle 10 kısıye vermedı konu oralara gelecek olursa 1 defalık oldu bıttı dıcezDost listede bile yokmussun ya Ekli dosyayı görüntüle 141824
UmutMuslera dayımı kes kaçırdığı çekiliş yok
Adamın adını anıyorum burda bitiyoMuslera dayımı kes kaçırdığı çekiliş yok
Ben zaten konuyu kapattım da haksız yere sürekli savunman işkillendirmeye başladı erhan .Doğru söyle bu hesap senin miolum tamam olan olmus senesı gelmıs adamı gucendırmesene belkı pısman oldu breh kanka dancy bıle 10 kısıye vermedı konu oralara gelecek olursa 1 defalık oldu bıttı dıcez
Efendim dayımmm