- 17,708
- 5,472
- 113
Seni takip ediyorumAdamın adını anıyorum burda bitiyo
Seni takip ediyorumAdamın adını anıyorum burda bitiyo
Ooo dayı saymaya başladıysa kupon içerde
hıc mı bırıne 50 tl takmadın acık konus yalan atan ı.nedırBen zaten konuyu kapattım da haksız yere sürekli savunman işkillendirmeye başladı erhan .Doğru söyle bu hesap senin mi
Bana defalarca taktı dosthıc mı bırıne 50 tl takmadın acık konus yalan atan ı.nedır
Canım sıkılıyor napayımOoo dayı saymaya başladıysa kupon içerde
Çek şu emekli maaşını Bi ezelimCanım sıkılıyor napayım
Borç olarak alıp hiç taktığım olmadı. Her zaman geri dönüşünü yapmışımdır. Sans parası da dahilhıc mı bırıne 50 tl takmadın acık konus yalan atan ı.nedır
Böyle diyon da kardeşim dün benden aldığın 750 tl nin geri dönüşü ne zaman olcak ?Borç olarak alıp hiç taktığım olmadı. Her zaman geri dönüşünü yapmışımdır. Sans parası da dahil
ıste her ınsan bır degıl dost hata yaptı dıye 100 kere soylenmezBorç olarak alıp hiç taktığım olmadı. Her zaman geri dönüşünü yapmışımdır. Sans parası da dahil
Kanka ben de onu diyecektim . Ben taktım mı 50 değil en az 5 k 10 k takmam lazım . Dur ben seni daha kandırıp 750 tl ni daha alacağımBöyle diyon da kardeşim dün benden aldığın 750 tl nin geri dönüşü ne zaman olcak ?
Öldürdün beni be umut ne emekli maaşıÇek şu emekli maaşını Bi ezelim
Dayı sen öldüysen biz mumyayız aqÖldürdün beni be umut ne emekli maaşı
La konuyu kapattım umut geldi sordu cevapladık . Gidip de adama özelden 50 mi at diye sürekli de yazmadım . Sonra sen atarsin benim 50 yiıste her ınsan bır degıl dost hata yaptı dıye 100 kere soylenmez
Dayı sen öldüysen biz mumyayız aq
Bilim kurgu da olurNetflix den Bi tane delikanlı film önermeyecek mi şimdi
nasıl buldun o cekılısı ben o mucadeleye hayran kaldımLa konuyu kapattım umut geldi sordu cevapladık . Gidip de adama özelden 50 mi at diye sürekli de yazmadım . Sonra sen atarsin benim 50 yi