Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Gaziantepsporlu / Kasa 300 Hedef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,235
47,951
113
Antep’te sıkıntı var birader Antep’ten karakterli bir tane adam görmedim burda
Aman Antepli görünce yolu değiştirin
Daha forumda 1 tane sağlam Antepli görmedim hepsi bunun gibi.300u 3k yapmış hala geveliyor madem dağıtım yapmak zoruna gidiyor niye konu açıp milleti esir edersin kardeş?nasıl bı karakter yoksunusunuz anlamıyorum ki.en iyisi erhanin dediğini yapmak Antepli gorunce yolu deistircen.bu arada bunun Antep75 olma ihtimalide bayağı yüksek bnce.dier nicki sallayan yok artık yeni nickle gelmiş onuda aynı duruma düşürme hedefinde ilerliyor

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,570
7,231
113
cana2727 miymiş püü :D kitapta yazıyor kardeşim antepli birini görürseniz sade selam verseniz de olur hem antepli hem forum üyesiyse selamsız geçin cana2727 i görürseniz kaçın

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,235
47,951
113
cana2727 miymiş püü :D kitapta yazıyor kardeşim antepli birini görürseniz sade selam verseniz de olur hem antepli hem forum üyesiyse selamsız geçin cana2727 i görürseniz kaçın
Oda gecen konu acdi bana fix yaz dedi yazdım para falan yok dedim hani para diyorki aklımdasın.bende aklına soham senin dedim 😁

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,265
939
113
Daha forumda 1 tane sağlam Antepli görmedim hepsi bunun gibi.300u 3k yapmış hala geveliyor madem dağıtım yapmak zoruna gidiyor niye konu açıp milleti esir edersin kardeş?nasıl bı karakter yoksunusunuz anlamıyorum ki.en iyisi erhanin dediğini yapmak Antepli gorunce yolu deistircen.bu arada bunun Antep75 olma ihtimalide bayağı yüksek bnce.dier nicki sallayan yok artık yeni nickle gelmiş onuda aynı duruma düşürme hedefinde ilerliyor
Bu adamın meselesi para değil karakter
Bana çok cüzi bir miktar borcu vardı fakat ısrarla ödemedi. Burada 300ü 30k yapsa da ödemez çünkü paramdan gideceğine karakterimden gitsin mantığı işliyor. Cana277 Bu nick değişmiş.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,235
47,951
113
Bu adamın meselesi para değil karakter
Bana çok cüzi bir miktar borcu vardı fakat ısrarla ödemedi. Burada 300ü 30k yapsa da ödemez çünkü paramdan gideceğine karakterimden gitsin mantığı işliyor. Cana277 Bu nick değişmiş.
Aynen oymus hic dikkat etmedim.ne konumda isi olur nede onun konusunda isim olur.bnce sizde oyle yapin.bu adama borc vererek sende hata etmissin bu kimki nesini biliyosun nesine guveniyosunda borc veriyorsun.adamin 2 msjini okusan zaten ne oldugunu anlarsin kendisi her rolle he cekilise katilir bak 1 roll acti milleti o kdr oyaladi para atmak zoruna gitmis belliki hemen yan cizdi.slm bile verilmez bu ve bu gibilere.neyse buda hepinize tecrube olmus.ben bunun cana27 oldugunu bilsem konuya bile hic girmezdim

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,347
7,908
113
Bu arkadaşımız depremde karakterini kaybeden bir depremzede kardeşimiz. Allah rahmet eylesin.

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,226
10,105
113
@Shadow07 bu sahtekar roll yapıyor, verdi mi senin 500 ü ? Vermediyse çök paraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...