- 38,702
- 20,190
- 113
27 75 gördüm mü uzarim reisAntepli cana gelmesin diye başla reis. Antep olmazsa olmazı 🤣
27 75 gördüm mü uzarim reisAntepli cana gelmesin diye başla reis. Antep olmazsa olmazı 🤣
Trafikte 52 yi ( ordu ) forumda 27 yi gördün mü kaçacaksın 🤣27 75 gördüm mü uzarim reis
Aldik kanka zar zor 70 gunde😀@Shadow07 bu sahtekar roll yapıyor, verdi mi senin 500 ü ? Vermediyse çök paraya
70 günün faizini de alsaydın keşke. Neyse geçmiş olsun 😅Aldik kanka zar zor 70 gunde😀
Yok bize o işten kalan "ders" en büyük kârımız.70 günün faizini de alsaydın keşke. Neyse geçmiş olsun 😅
Çölde susuz kalmış , su,su diye ağlayan birinin yanından gecip,buz gibi su dolu bir damacana omzumda yürüyorsam ve bir bardak su vermiyorsam eğer ,günahı cana27 yedir şu saatten sonra.70 günün faizini de alsaydın keşke. Neyse geçmiş olsun 😅
Bu bile gölgesinde serinlemeye değer taktik ver diğer arkadaşlara nasıl yaptıysanAldik kanka zar zor 70 gunde😀
Boşver dost herkes kendine yakışanı yapar . Forumda herkes böyle değil. Çok güzel insanlarda var sadece alış veriş yapmamak lazım kimseyle kötü olmamak için. Tırnağın varsa başını kaşı demişler. Salla gitsin boş verÇölde susuz kalmış , su,su diye ağlayan birinin yanından gecip,buz gibi su dolu bir damacana omzumda yürüyorsam ve bir bardak su vermiyorsam eğer ,günahı cana27 yedir şu saatten sonra.
Bol ifsa, bol kufur,bol hakaret herseyden bir tutam var .hâlâ bende saşkınım.Bu bile gölgesinde serinlemeye değer taktik ver diğer arkadaşlara nasıl yaptıysan
Sen mahoyu tut ben adminlere haber verip geliyorum. 🤣
Forumda zaten 3-4 tane daha cana27 olsa herkes kıçını tutarak gezerdi iyi ki yok yani.😀😀😀Boşver dost herkes kendine yakışanı yapar . Forumda herkes böyle değil. Çok güzel insanlarda var sadece alış veriş yapmamak lazım kimseyle kötü olmamak için. Tırnağın varsa başını kaşı demişler. Salla gitsin boş ver
Daha beterleri vardır ama ban olayından çekiniyorlardır dost . Kurulu düzenleri vardır 😀Forumda zaten 3-4 tane daha cana27 olsa herkes kıçını tutarak gezerdi iyi ki yok yani.😀😀😀