Bana ilk girdiğimde verdi 20 den verdi 1000x jojobette veriyor diğer sitelere yüklü girmedim daha reklam olmasın ama bilmiyorum belki de sanstirEn az 10000 kere satın alım yapmışımdır. Dede ve sweetde
Bana ilk girdiğimde verdi 20 den verdi 1000x jojobette veriyor diğer sitelere yüklü girmedim daha reklam olmasın ama bilmiyorum belki de sanstirEn az 10000 kere satın alım yapmışımdır. Dede ve sweetde
Tamamen şans agaBana ilk girdiğimde verdi 20 den verdi 1000x jojobette veriyor diğer sitelere yüklü girmedim daha reklam olmasın ama bilmiyorum belki de sanstir
3 dubleden sonra ayi bile siken 🤣Doğru dost. Köpek siken viskisi oluyo dediğim şekilde. Yoksa yıllarca işlemden geçiyor viski dedigin şey damitmasi aromayi işlemesi falan filan benim dediğim tavsiye değilde gariban işi 😂
Ohooo ne ayısı ne köpeği yarimlik içtikten sonra direk insan sken moduna geçiyor ben bir ara ciddi manada görme duyumu kaybetmiştim 😂 bu bahsettiğim yarım ile olmadı gerçi ama ayarını tam güzel yapmadinmi patates ediyor insanı sulu bonzai içmiş gibiydim3 dubleden sonra ayi bile siken 🤣
Denemen lazim bak it öldüren mi sken mi sen karar verirsin ondan sonra dost 😂İt öldürendir lan o hayvan az kibar ol 🤣