- 11,251
- 10,862
- 113
Yok dost silmeyecegim vallahide billahidesil onu bosver kufure gerek yok aklı basına gelmıstır
Yok dost silmeyecegim vallahide billahidesil onu bosver kufure gerek yok aklı basına gelmıstır
Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsunMerhaba dostlar su an icmeden sarhoş gibiyim ne yaptığımı nasil davrandığımı bile bilmiyorum baba oluyorum ve bunu sizlede paylaşmak istedim çünkü burasida benim bir ailem gibi diye düşündüm daha kucağıma almadan bile beni şimdiden heyecan sardı harbiden insan deliriyorumus soylerlerdide inanmazdim.
Sanmam dost yasadigimizi yasatmayiz be evladimizaYeni bir kumarbaz doğuyor xD
Allah bize de nasip etsin inşallah hayırlarla gelsin kardeşimMerhaba dostlar su an icmeden sarhoş gibiyim ne yaptığımı nasil davrandığımı bile bilmiyorum baba oluyorum ve bunu sizlede paylaşmak istedim çünkü burasida benim bir ailem gibi diye düşündüm daha kucağıma almadan bile beni şimdiden heyecan sardı harbiden insan deliriyorumus soylerlerdide inanmazdim.
Hop bilader senin bir sıkıntın var ama çözücem profiline şöyle bir baktım hep bir küçümseme hareketleri laf sokma falan filan küçüklükten birşeylermi yaşadın anlayamadımÇoçuğun ismi ne düşünüyon 1.5 üst nasıl
küçükken inşaata topu kaçmış broHop bilader senin bir sıkıntın var ama çözücem profiline şöyle bir baktım hep bir küçümseme hareketleri laf sokma falan filan küçüklükten birşeylermi yaşadın anlayamadım
İsmi ne olacak biliyormusun bilme zaten sana ne babasının dışarı bosalamadigi çocukÇoçuğun ismi ne düşünüyon 1.5 üst nasıl
Valla birşey anlamadım ama intihar filan etme sıkıntın varsa yaz çözerizShellac beni bana yazdım banlamdı tek care buydu artık banlar
analı babalı büyütsün yüce rabim insallahMerhaba dostlar su an icmeden sarhoş gibiyim ne yaptığımı nasil davrandığımı bile bilmiyorum baba oluyorum ve bunu sizlede paylaşmak istedim çünkü burasida benim bir ailem gibi diye düşündüm daha kucağıma almadan bile beni şimdiden heyecan sardı harbiden insan deliriyorumus soylerlerdide inanmazdim.