- 1,454
- 436
- 83
Allah benden alsın ona versin diyorsun hep , tebrik ederim kardeşim sağ Salim kucağınıza alın inşallah, Allah analı babalı büyütsün inşallah
Gözün aydın olsun kardeşim,benim bir oğlum bir kızım var baba olmak çocuk sevgisi hiçbir sevgiye benzemiyor mesela işe gittiğim zaman bile özlüyorum,onlara birşey aldığımda yüzlerinin güldüğünü görünce bende mutlu oluyorum,yemek yemeseler iştahım kesiliyor hasta olsalar hasta oluyorum anlatılmaz yaşanır inşallah sende sağ salim çocuğunu kucağına alırsın bu duyguları yaşarsınMerhaba dostlar su an icmeden sarhoş gibiyim ne yaptığımı nasil davrandığımı bile bilmiyorum baba oluyorum ve bunu sizlede paylaşmak istedim çünkü burasida benim bir ailem gibi diye düşündüm daha kucağıma almadan bile beni şimdiden heyecan sardı harbiden insan deliriyorumus soylerlerdide inanmazdim.
Gözün aydın kardeşim, Allah analı babalı sağlıklı büyütsün İnşAllah. Baba olmak dünyanın en güzel duygusudur. Hele biraz büyüsün yüzüne gülsün gör bak, insanın nasıl da içi eriyor. Bir kızım var, resmen beni hergün yeniden hayata bağlıyor.Merhaba dostlar su an icmeden sarhoş gibiyim ne yaptığımı nasil davrandığımı bile bilmiyorum baba oluyorum ve bunu sizlede paylaşmak istedim çünkü burasida benim bir ailem gibi diye düşündüm daha kucağıma almadan bile beni şimdiden heyecan sardı harbiden insan deliriyorumus soylerlerdide inanmazdim.
Şimdilik söylenecek tek bir şey var dost Allah tamamına erdirip sağlıklı bir şekilde doğmasını nasip eder inşallah.Merhaba dostlar su an icmeden sarhoş gibiyim ne yaptığımı nasil davrandığımı bile bilmiyorum baba oluyorum ve bunu sizlede paylaşmak istedim çünkü burasida benim bir ailem gibi diye düşündüm daha kucağıma almadan bile beni şimdiden heyecan sardı harbiden insan deliriyorumus soylerlerdide inanmazdim.
Dost niye adam akıllı yazmiyorsunuzYeni bir kumarbaz doğuyor xD
Hayırlı olsun Allah eline almanı ve sagıklı ailecek bir yasam geçirmen dileğiyleMerhaba dostlar su an icmeden sarhoş gibiyim ne yaptığımı nasil davrandığımı bile bilmiyorum baba oluyorum ve bunu sizlede paylaşmak istedim çünkü burasida benim bir ailem gibi diye düşündüm daha kucağıma almadan bile beni şimdiden heyecan sardı harbiden insan deliriyorumus soylerlerdide inanmazdim.
Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sihhatli dünyaya gelsin ömrü uzun güzel olsun vatana millete hayırlı bir evlat olsun. Tebrik ederim dostMerhaba dostlar su an icmeden sarhoş gibiyim ne yaptığımı nasil davrandığımı bile bilmiyorum baba oluyorum ve bunu sizlede paylaşmak istedim çünkü burasida benim bir ailem gibi diye düşündüm daha kucağıma almadan bile beni şimdiden heyecan sardı harbiden insan deliriyorumus soylerlerdide inanmazdim.
Merhaba dostlar su an icmeden sarhoş gibiyim ne yaptığımı nasil davrandığımı bile bilmiyorum baba oluyorum ve bunu sizlede paylaşmak istedim çünkü burasida benim bir ailem gibi diye düşündüm daha kucağıma almadan bile beni şimdiden heyecan sardı harbiden insan deliriyorumus soylerlerdide
Shell başkan adminler böyle adamlar yol vermeyin dikkat edin 😡😡😡😡Çoçuğun ismi ne düşünüyon 1.5 üst nasıl
Sevindim senin adına sağlıklı huzurlu gelsin inşalalh ❤❤Merhaba dostlar su an icmeden sarhoş gibiyim ne yaptığımı nasil davrandığımı bile bilmiyorum baba oluyorum ve bunu sizlede paylaşmak istedim çünkü burasida benim bir ailem gibi diye düşündüm daha kucağıma almadan bile beni şimdiden heyecan sardı harbiden insan deliriyorumus soylerlerdide inanmazdim.
Gözün aydın .Rabbim sağlıklı bir bebek nasip etsin size.Allah gönlünüze göre versin.Merhaba dostlar su an icmeden sarhoş gibiyim ne yaptığımı nasil davrandığımı bile bilmiyorum baba oluyorum ve bunu sizlede paylaşmak istedim çünkü burasida benim bir ailem gibi diye düşündüm daha kucağıma almadan bile beni şimdiden heyecan sardı harbiden insan deliriyorumus soylerlerdide inanmazdim.