- 1,882
- 659
- 113
blues gıderse bu forum çöker..yıllardır hergun emek verdi o kadar.. umarım gitmez..yerini dolduramayız..
yapmıyor demedim ki blues hakkı cok inş geri gelir dedim ..Shellac kardeşimde gayet güzel yapıyor bu görevi
dinliyorum kardeşim
abi nerelerdesin sen uzun zamandır yoksun iyisindir inşallah@Shellac isini guzel yapiyor hakkini yemem basarili biri. Bazilari blues gidince ne guzel atip tutuyor o varken nerdeydiniz banlanirim diye mi sesiniz cikmiyordu. Arkadan konusmak güzel iş. Neyse diyecek baska bir şeyim yok iyi forumlar..
aynı hatayı @tokat71 de yapmış listeyi ilettim kardeşimBaşkan gencobet sitesinde etkinliğe katıldım bugün rosenborg maçında toplam 4 gol olur dedim kazandım k adım canberk3535 yazdım yanlış oldu berk3535 k adım normalde düzeltir misin yardımcı olur musun kazandım diye etkinlikte çok mutlu oldum hevesimi kursagimda bırakma başkan lütfen @Shellac
ne zaman eklenir ki bilgin var mıaynı hatayı @tokat71 de yapmış listeyi ilettim kardeşim
kuralda yazılanı yapıyorum uyguluyorum ben..
✔Canlı destek hattından bonus talep eden ve kullanıcı adını yazmayan , yanlış yazan üyeler hakkını kaybeder.
Sagol kardesim sukur iyiyim sen nasilsin ? Bir sure giremedim sonra arkadasin düğün olaylari oldu ankaraya gittim geldim firsat olmadiabi nerelerdesin sen uzun zamandır yoksun iyisindir inşallah
bende iyiyim Allaha şükür , meraklandık ya epeydir olmayıncaSagol kardesim sukur iyiyim sen nasilsin ? Bir sure giremedim sonra arkadasin düğün olaylari oldu ankaraya gittim geldim firsat olmadi
00:00 a kadar eklenecektirne zaman eklenir ki bilgin var mı