- 2,475
- 348
- 83
Brocum naberSagol kardesim sukur iyiyim sen nasilsin ? Bir sure giremedim sonra arkadasin düğün olaylari oldu ankaraya gittim geldim firsat olmadi
Brocum naberSagol kardesim sukur iyiyim sen nasilsin ? Bir sure giremedim sonra arkadasin düğün olaylari oldu ankaraya gittim geldim firsat olmadi
teşekkürler00:00 a kadar eklenecektir
Allah razi olsun kardesim sagolasınbende iyiyim Allaha şükür , meraklandık ya epeydir olmayınca
Sepserin ankara havasindan izmirin sıcağına geldim mutsuzumBrocum naber
liste iletilmese yardımcı olurlardı zaten@Shellac Başkan Eklenmicek mi şimdi boşuna beklemeyelim mi? Valla ilk kez böyle bisi başıma geldi yardımcı olursan çok sevinirim k adım canberk3535 yanlış yazdım berk3535 olcak
Ooo çok iddialı@Shellac isini guzel yapiyor hakkini yemem basarili biri. Bazilari blues gidince ne guzel atip tutuyor o varken nerdeydiniz banlanirim diye mi sesiniz cikmiyordu. Arkadan konusmak güzel iş. Neyse diyecek baska bir şeyim yok iyi forumlar..
olmaz ki kardeşim ya bir dahaki sefere artık@Krkmz4242 canlıya bağlanıp düzeltme yapılamaz mı diye böyle böyle diye durumu aktarsa
chati acında biraz voleybol totemleyelim değil mi bro@Shellac sohbeti ne zaman açmayı düşünüyorsunuz , ya da açılacak mı ?
knka papara 100 gönderim limitim dolmuş atamıyorum artık sitelerechati acında biraz voleybol totemleyelim değil mi bro
erken doldurmuşsun bro daha 14 gun var .. yedek bi hesap oluştur sen kardeşin falan varsa adınaknka papara 100 gönderim limitim dolmuş atamıyorum artık sitelere
şuan belirsiz@Shellac sohbeti ne zaman açmayı düşünüyorsunuz , ya da açılacak mı ?
öyle birşeyler yapacağım artıkerken doldurmuşsun bro daha 14 gun var .. yedek bi hesap oluştur sen kardeşin falan varsa adına