Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gıb Tebligat Bildirimi

ZorZerre

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,248
2,238
113
Az önce böyle bir mesaj geldi. Gücümün yetip ödeyemedim vergi borçlarım var o yüzden gelmiştir. Aranizda hukukçu var mi? Üstüme ait hiçbirşey yok, hapis falan gibi bir durum söz konusu mu? En kötü ne olur evime falan gelirler mi:(51EF48E8-436C-4E56-9291-B035B16DF18C.jpeg

Hans3l

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
750
113
Islak imzali anlasma yapip borcu ödicegine dahil taahüt vermedigin sürece hapis olayi soz konusu degildir ama haciz gelir. Gelmez haciz kalkti vs diyenlere inanma haciz geliyor insani komsularina rezzil rüsba ediyorlar

ZorZerre

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,248
2,238
113
Islak imzali anlasma yapip borcu ödicegine dahil taahüt vermedigin sürece hapis olayi soz konusu degildir ama haciz gelir. Gelmez haciz kalkti vs diyenlere inanma haciz geliyor insani komsularina rezzil rüsba ediyorlar
Üstüma ait hicbisey yok ama, ailemden falan almazlar dimi:(

Mirliva

🅹🅰🅲🅺🅿🅾🆃
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,767
1,861
113
Üstüma ait hicbisey yok ama, ailemden falan almazlar dimi:(
Eve gelme olayı eskidi artık E-Haciz yapılmaktadır.
Banka hesaplarını pasif edip dijitalden soyutlarlar.
taaa ki taahhüt veripte anlaşma sağlayana kadar.

Sonrası malum zaten kaç yüzde ise banka hesabına,
gelen 1 lira bile olsun hemen kesip otomatik alıyor.

Eski gibi uğraşmıyorlar artık otomatik donuna kadar alınıyor.

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,556
14,761
113
Borc bireyseldir senjn borcun ailenden alamazlar. Bu bir. Ikincisi ev haczi esya haczi kaldirildi. Adliye ye gidecrksin tebligat eline gectigi tarihten itibaren 7 gun icinde Mal beyaninda buluncaksin. Ya da e devlet uzerindne Mal bildirim formu

Hans3l

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
750
113
Eve haciz falan kalkmadi . Sadece ayni esyadan 1 tane varsa alamazlar. 2tane varsa birini alirlar. Led tv lüks esya olarak gectigi icin 1 tane bile varsa alirlar. Evli degilsen ve ailenle yasiyorsan ikametgahinda ordaysa gelirler . Bizzat yasadim. Ordan biliyorum kulaktan duyma seylerle degil

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,556
14,761
113
Eve haciz falan kalkmadi . Sadece ayni esyadan 1 tane varsa alamazlar. 2tane varsa birini alirlar. Led tv lüks esya olarak gectigi icin 1 tane bile varsa alirlar. Evli degilsen ve ailenle yasiyorsan ikametgahinda ordaysa gelirler . Bizzat yasadim. Ordan biliyorum kulaktan duyma seylerle degil
Elimde mahkeme karari var 4 sene once kazandim dsvayi ev haczi diye bisye yok. Ikincisi borc bireyseldir senjn borcun baban odemez. Bellı ki seni korkutmus avukat ya muavakat almak icin ya da borcun u odesin birsn once diye.

Hans3l

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
750
113
Elimde mahkeme karari var 4 sene once kazandim dsvayi ev haczi diye bisye yok. Ikincisi borc bireyseldir senjn borcun baban odemez. Bellı ki seni korkutmus avukat ya muavakat almak icin ya da borcun u odesin birsn once diye.
Aynen korkuttu. Evdeki ledi aldi goturduler.

Hans3l

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
750
113
Ver mahkemeye de nasil goturuyormus gorsun
Valla baskanc6 ay oldu . Giden gitti bide rezzil olduk komsulara devlet memurlarini mahkemeye versem nolacak it iti isirirmi. Coluk cocuklarindan ciksin .sadece 1 hafta gec odedim diye.

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,556
14,761
113
Valla baskanc6 ay oldu . Giden gitti bide rezzil olduk komsulara devlet memurlarini mahkemeye versem nolacak it iti isirirmi. Coluk cocuklarindan ciksin .sadece 1 hafta gec odedim diye.
Dostum led TV luks esya değil iste luks esya nedir biliomusun evinde kuymetli degerli vazo tablo vitrin VS vs gibi seyler luks esya dir.avukatlarin icra memurlarina baskisindan dolayi iste Allah kimseyi Bunlar in eline dusurmesin.

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,556
14,761
113
Hakkini ariycaksin bu devirde dostum karsinda ki avukat diye korkmucan

Majeste01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
171
16
18
Benşm de Türkcell e var borç 2 ay önce 700 kalmıştı daha telefonlarını açmadım acaba bişeu olur mu her mahalaleue taksi geldiğinde korkuyorum :))