- 2,248
- 2,238
- 113
Üstüma ait hicbisey yok ama, ailemden falan almazlar dimiIslak imzali anlasma yapip borcu ödicegine dahil taahüt vermedigin sürece hapis olayi soz konusu degildir ama haciz gelir. Gelmez haciz kalkti vs diyenlere inanma haciz geliyor insani komsularina rezzil rüsba ediyorlar
Ikametgahinin bagli oldugu her evden alirlar.Üstüma ait hicbisey yok ama, ailemden falan almazlar dimi
Ne nasıl...? Borç benim, ailemin değil benden başkasına birşey yapamazlar diye biliyorum öyle değilmiiiii...Ikametgahinin bagli oldugu her evden alirlar.
Eve gelme olayı eskidi artık E-Haciz yapılmaktadır.Üstüma ait hicbisey yok ama, ailemden falan almazlar dimi
Elimde mahkeme karari var 4 sene once kazandim dsvayi ev haczi diye bisye yok. Ikincisi borc bireyseldir senjn borcun baban odemez. Bellı ki seni korkutmus avukat ya muavakat almak icin ya da borcun u odesin birsn once diye.Eve haciz falan kalkmadi . Sadece ayni esyadan 1 tane varsa alamazlar. 2tane varsa birini alirlar. Led tv lüks esya olarak gectigi icin 1 tane bile varsa alirlar. Evli degilsen ve ailenle yasiyorsan ikametgahinda ordaysa gelirler . Bizzat yasadim. Ordan biliyorum kulaktan duyma seylerle degil
Aynen korkuttu. Evdeki ledi aldi goturduler.Elimde mahkeme karari var 4 sene once kazandim dsvayi ev haczi diye bisye yok. Ikincisi borc bireyseldir senjn borcun baban odemez. Bellı ki seni korkutmus avukat ya muavakat almak icin ya da borcun u odesin birsn once diye.
Ver mahkemeye de nasil goturuyormus gorsunAynen korkuttu. Evdeki ledi aldi goturduler.
Valla baskanc6 ay oldu . Giden gitti bide rezzil olduk komsulara devlet memurlarini mahkemeye versem nolacak it iti isirirmi. Coluk cocuklarindan ciksin .sadece 1 hafta gec odedim diye.Ver mahkemeye de nasil goturuyormus gorsun
Haklarını bilmezsen götürürler tabi.Aynen korkuttu. Evdeki ledi aldi goturduler.
Dostum led TV luks esya değil iste luks esya nedir biliomusun evinde kuymetli degerli vazo tablo vitrin VS vs gibi seyler luks esya dir.avukatlarin icra memurlarina baskisindan dolayi iste Allah kimseyi Bunlar in eline dusurmesin.Valla baskanc6 ay oldu . Giden gitti bide rezzil olduk komsulara devlet memurlarini mahkemeye versem nolacak it iti isirirmi. Coluk cocuklarindan ciksin .sadece 1 hafta gec odedim diye.
Polis misiniz? Burdakiler haciz filan olmaz dediler ama hapse girer miyim gerçekten. Ailem bilmesin onlar üzülmesin ölene kadar hapse de razıyım Ama hayattalar, umarim hapse girmemDirek hapis
Hapis mapis olmaz ya dalga geçiyorlarPolis misiniz? Burdakiler haciz filan olmaz dediler ama hapse girer miyim gerçekten. Ailem bilmesin onlar üzülmesin ölene kadar hapse de razıyım Ama hayattalar, umarim hapse girmem
Dediğiniz gibiyse bir insan başka birini sebepsiz yere niye korkutup üzmek isterki, umarım bidaha bu şekil yalan söylemezHapis mapis olmaz ya dalga geçiyorlar