- 945
- 652
- 93
Kontrol et ne alaka olduğunu anlarsınkardesı mturkce ne alaka anlamadım
Kontrol et ne alaka olduğunu anlarsınkardesı mturkce ne alaka anlamadım
Ne alerjisi onagore dikkat etalerji dedi reis
Dedimin arkasındayım bu arada senin beyninde sorunlar var sen doktora git.
E doktor teşhisi koymuş daha ne istiyon?alerji dedi reis
istanbulda yasıyordum rizeye tasındım alerji yokdu bnde burdab asladı reis doktor teshıs koydu aynen benım demek ıstedıgım su ya gaz oluyor bnde ya bogaz agrısı ya baska bısey yedıgım ıcdıgımde problemmı var anlamıyorumE doktor teşhisi koymuş daha ne istiyon?
istişare yapıyorumen güzeli doktor elin verdigi fikirler bogazına zarar verirse ne olacak sonra sen verdin aklı deyip milleti sucluyacaksınız
aw bunu doktor'a sorsaydin ya o kadar düşünmedin mi[QUOT
istanbulda yasıyordum rizeye tasındım alerji yokdu bnde burdab asladı reis doktor teshıs koydu aynen benım demek ıstedıgım su ya gaz oluyor bnde ya bogaz agrısı ya baska bısey yedıgım ıcdıgımde problemmı var anlamıyorum
Psikiyatri doktoruna bir görün bu bahsettiğin OKB dedikleri takıntı gibi bir rahatsızlıktan kaynaklanıyor olabilir[QUOT
istanbulda yasıyordum rizeye tasındım alerji yokdu bnde burdab asladı reis doktor teshıs koydu aynen benım demek ıstedıgım su ya gaz oluyor bnde ya bogaz agrısı ya baska bısey yedıgım ıcdıgımde problemmı var anlamıyorum
bırak kardesim doctor varken milletin veridgi akıldan iş gelmez gözünüzü seveyim milletin verdigi aklı sakın uygulamayınızistişare yapıyorum
Benim ağrıyor çok sigaradan oluyor çok sigara içme dostreis diş agarır gecer ama boğaz cok fena anlatabıldımmı
Daha çok o bizimle dalga geçiyor gibiArkadaşlar adamla dalga geçmeyin sigaradan oluyor boğaz ağrısı bendede var
@maltepe
dostumuzun bi sonraki ağrıyan yerını bılene 100 payfix bol şans