- 587
- 366
- 63
Lan mı terbiyesizTerbiyeni takın lan beğenmiyorsan alma sana zorla al mi diyorum.
Lan mı terbiyesizTerbiyeni takın lan beğenmiyorsan alma sana zorla al mi diyorum.
Sana aç diyenmi var murtaza sen açmasan biz buluruz zaten sana gerek yok@Shellac dostum sizden bir ricam olacak. Forumda son zamanlarda açılan bonus konularında hadsiz yorum yapan bir kesim türedi farkındasınızdir. Genel bı duyuru yaparmisiniz yoksa ben bir daha bu forumda bonus konusu acmayacagim. Hiç bir çıkarım olmadan hergun defalarca sağda solda ne bulduysam paylaşıyorum beğenmeyen yorum yapmayabilir diye de belitmeme rağmen hala yorum yapıyorlar. Şu forumda en çok bonus konusu açan üyeyim insanlar kazansın diye elimden geleni yapıyorum ama hala yaranamiyorum.
Bekliyoruz knk son 70 TL var ona göre atayımBen yatırıp deneyeyim, sonucu bildireyim. eğer tokatsa 10 lira 4 kişi atsın ödeşelim
Deneyecem ya herro ya merro gelirse 250 gelmezse -50Bekliyoruz knk son 70 TL var ona göre atayım
Tamam knk haber verirsen çok makbule geçerDeneyecem ya herro ya merro gelirse 250 gelmezse -50
Gelirse 20 si bnim fedai 😂😂😂😎😎😎Tamam knk haber verirsen çok makbule geçer
Yatırıyorum şimdi canlı yardımla konuşuyorum. Haber vericem.Tamam knk haber verirsen çok makbule geçer
Hadi bklım adam feda ediyor kendini kral yaaaYatırıyorum şimdi canlı yardımla konuşuyorum. Haber vericem.
Tamam knk sağolYatırıyorum şimdi canlı yardımla konuşuyorum. Haber vericem.
Geldi knk tebrikler50 yatırım yaptım. 1.48 orandan türkiye maçına 1.5 üstü bastım. Kupon yatar yada tutar çekim yapıp söylüyecem size.
Aynen kupon geldi. Bakalım para gelecek miGeldi knk tebrikler
İnşallah gelirAynen kupon geldi. Bakalım para gelecek mi
Harbi mı😂270 tl olarak gönderdiler. Şaşırtıcı şekilde 10 saniyede
VallaHarbi mı😂
Tebrikler dostum güle güle harca270 tl olarak gönderdiler. Şaşırtıcı şekilde 10 saniyede
O zaman bizde çekelim 😂