- 674
- 128
- 43
eyvallah sağol. Ben ya herro ya merro dedim ama son 50 liramdı. iyi oldu bu.Tebrikler dostum güle güle harca
eyvallah sağol. Ben ya herro ya merro dedim ama son 50 liramdı. iyi oldu bu.Tebrikler dostum güle güle harca
Aynen dostum hayırlısı olsun şimdi umarım güzel kasayla iyi kazanırsıneyvallah sağol. Ben ya herro ya merro dedim ama son 50 liramdı. iyi oldu bu.
Birine ödedi sna da öder heralde tbrkler
Bazen ilk çekimleri ödeyip gel gel yapiyorlar😂Birine ödedi sna da öder heralde tbrkler
Çek kaç 😂😂😂Bazen ilk çekimleri ödeyip gel gel yapiyorlar😂
Çekersem kacarim tabi😂Çek kaç 😂😂😂
A.e.oÇekersem kacarim tabi😂
3.20 ye kadar ödenirbizde çekim verdik bakalim odeyecekmiEkli dosyayı görüntüle 154777
Ödediler mi yaÇekersem kacarim tabi😂
Yok dost tik yok bakalim sabah bakacaz artikÖdediler mi ya
Öderler dostum telegramda 8-10 kişi gördüm burda da 1 kişi gördüm bence öderlerSaat 3.20 onaylanmadı hala😂Ekli dosyayı görüntüle 154780
Bana dm gelirse odemisler mi diyelim 😂Yok dost tik yok bakalim sabah bakacaz artik
Kırmızı ışık yaklaşıyorBana dm gelirse odemisler mi diyelim 😂
Yazdım desteğe inceleniyor diyor bakalim az daha bekleyim😁Öderler dostum telegramda 8-10 kişi gördüm burda da 1 kişi gördüm bence öderler
Uyuyorlar şuan rahatım ters kelepçe yapmazlar şuan 😂Kırmızı ışık yaklaşıyor
Gelir dostum kaygılanma 200 TL hayırlı olsun kusurat uğursuzluk getirir derler haberin olsunYazdım desteğe inceleniyor diyor bakalim az daha bekleyim😁
Ters kelepçe dönemi artık eskide kaldı zoom aracigiyla ifade alırlarUyuyorlar şuan rahatım ters kelepçe yapmazlar şuan 😂
Bı gün patlicaz ama bakalım biraz daha deneyelimTers kelepçe dönemi artık eskide kaldı zoom aracigiyla ifade alırlar