- 41,612
- 45,031
- 113
Abubakar gol attimi pompacı şarkısı caliscakmis pardon bombaciHele dur ilk maçlar takım otursun çiçek gibi kadro var ziyech te geldi beşiktaşın vay haline
Abubakar gol attimi pompacı şarkısı caliscakmis pardon bombaciHele dur ilk maçlar takım otursun çiçek gibi kadro var ziyech te geldi beşiktaşın vay haline
Ne oldu pek bi keyfin yok beklediğin gibi olmadı mıı 😂 😂 😂Bu gsliler kadar aglak bir taraftar topluluğu yok.
Beşiktaş sessiz tehlike geçen yıl dahil eğer yarında yenerse 16 maçtır ligde kaybetmiyor hazırlık uefa kupa lig dahil en son kaybettiği maç 2023 Şubat ondan sonra hiç kaybetmemişlerHele dur ilk maçlar takım otursun çiçek gibi kadro var ziyech te geldi beşiktaşın vay haline
La sizi yönetenler Trabzonlu ya@Shellac o sağ bek adı neydi dost sizin takımın o adam sizi çok eksik birakir yani TS gücü yetmedi ama bjk karşısında böyle oynarsanız yani vay halinize dost
O görselde öyle dost daha derinlere indinmi carteller yönetiyor Beşiktaş'ı bakma senLa sizi yönetenler Trabzonlu ya
O derbicik bi gelsin bin kağıt -3.5 handikap Galatasaray kazanır oynıcamBeşiktaş sessiz tehlike geçen yıl dahil eğer yarında yenerse 16 maçtır ligde kaybetmiyor hazırlık uefa kupa lig dahil en son kaybettiği maç 2023 Şubat ondan sonra hiç kaybetmemişler
İcardiyi gol atsın diye aldık zaten bu nasıl Bi zihniyetİcardi olmasa gol atamazdi böyle bitik futbol ve hakem tiyatrosu
Sen futbol izlemeBu gsliler kadar aglak bir taraftar topluluğu yok.
Sen bence direkt o parayı bana at boşuna siteye atıp kendini yorma her türlü bana gelecek nasılsaO derbicik bi gelsin bin kağıt -3.5 handikap Galatasaray kazanır oynıcam
Ömer Üründül '' Lewandowski 4 gol dışında sahada bir şey yapmadı''İcardi olmasa gol atamazdi böyle bitik futbol ve hakem tiyatrosu
boey Asabi@Shellac o sağ bek adı neydi dost sizin takımın o adam sizi çok eksik birakir yani TS gücü yetmedi ama bjk karşısında böyle oynarsanız yani vay halinize dost
bende farkındayım dost@Shellac dost maçta faul dişinda birşey görmedim dedin icardinin gollerini gorseydin bari bu ulkeye boyle bir forvet bir daha gelmez bana gore su anda avruda bundan iyisi yok
bende ondan bahsediyorum dostum@Shellac sunuda soyleyim hakemler inan bilmiyor maç yönetmeyi
Kendilerine olunca problem yok. Devam.Hakemlik ne vardı onu anlamadım Gs maçı haketti kazandı Trabzon kalitesi yetmedi 90 dakika daha oynasa gol atamazdı Trabzon
Ayrıca Gs ilk gol öncesi Torera Bakesetasin ayağına basıyor gol iptal olması lazımdı vardakiler çekirdek citliodu heralde ama iptal de olsa Gs her türlü alırdı Trabzonun pozisyonu yoktu
Aynen ligi bitirtmeyen Algısaray halen belge açıklayacakMaçtan sonra başkanı ayrı hocası ayrı taraftarı ayrı ağlayıp hakeme yüklenmiş geçen senede böyle yapmışlardı ellerinde konuşmalar ifşalar vardı açıklayıp rezil etceklerdi sokağa çıkamaz hale getirceklerdi şampiyon olunca sustular ilk gol öncesi torreiranın faulunden bahseden yok sergionun umuta tekmesinden yine torreiranın anlamsız dirseğinden bahseden yok abdulkerimin hava topuna çıkarken adamı iterek uçurmasindan bahseden yok vs böyle şeyleri seviyosunuz devam babba