Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol GS - TS Maçında

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Eve yeni geldim maçın özetini az önce izledim GS resmen ezmiş geçmiş, TS nin net kırmızı kartı var. Kourbelis 2. sarıdan atılması lazımmış. VAR bile çağırmamış enteresan.

Maçın hakkı ise 4-5 imiş ama olsun bu da güzel. Burada çok yazdık yine yazıyorum o GS ilk 3 e giremez diyen GS çöp diyenler vardı bu galibiyet onlara gelsin. Sıra onların takımlarına da gelecek 😂 👍

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,468
8,735
113
Hele dur ilk maçlar takım otursun çiçek gibi kadro var ziyech te geldi beşiktaşın vay haline
Beşiktaş sessiz tehlike geçen yıl dahil eğer yarında yenerse 16 maçtır ligde kaybetmiyor hazırlık uefa kupa lig dahil en son kaybettiği maç 2023 Şubat ondan sonra hiç kaybetmemişler

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,468
8,735
113
Beşiktaş ta çok ilginç istatistik var son 1 yol içinde en son Kasım 2022 gs ye kaybetmişler bir de şubatta Sivas a daha da ligde yenen olmamış kupa larda da öyle Ankaragücü kupa maçı dahil son 10 ayda 3 mağlubiyeti var ve önemsemiyorlar

Şenol Güneş yönetiminde sadece Sivas a yenilmişler daha da kaybetmemişler bence biraz dikkat edilmesi gereken takım Şuan kadro ne olur bilinmez ama

Burak991

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,509
893
113
Beşiktaş sessiz tehlike geçen yıl dahil eğer yarında yenerse 16 maçtır ligde kaybetmiyor hazırlık uefa kupa lig dahil en son kaybettiği maç 2023 Şubat ondan sonra hiç kaybetmemişler
O derbicik bi gelsin bin kağıt -3.5 handikap Galatasaray kazanır oynıcam:)

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,284
10,899
113
Bir fenerbahceli olarak söylüyorum.
Kanser ligi ayni yerden devam ediyor. bu hakem kadar sıkıntılı hakem yok malesef gene sıkıntılarla dolu bir lig bekliyor bizi,nolur yani şeffaf mac yonetseler her takım icinde, gs macini izledim özellikle son 20 dk Galatasarayi doğradı hakem

Victorosimhen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,356
1,511
113
En büyük Cimbom şampiyon bu sene de Cimbom haberiniz olsun 😉😊🙏

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,236
154,315
113
@Shellac dost maçta faul dişinda birşey görmedim dedin icardinin gollerini gorseydin bari bu ulkeye boyle bir forvet bir daha gelmez bana gore su anda avruda bundan iyisi yok
bende farkındayım dost
Türkiye böyle her pozisyonu gole çevirecek topçu olmadığını

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,745
22,968
113
Maçtan sonra başkanı ayrı hocası ayrı taraftarı ayrı ağlayıp hakeme yüklenmiş geçen senede böyle yapmışlardı ellerinde konuşmalar ifşalar vardı açıklayıp rezil etceklerdi sokağa çıkamaz hale getirceklerdi şampiyon olunca sustular ilk gol öncesi torreiranın faulunden bahseden yok sergionun umuta tekmesinden yine torreiranın anlamsız dirseğinden bahseden yok abdulkerimin hava topuna çıkarken adamı iterek uçurmasindan bahseden yok vs böyle şeyleri seviyosunuz devam babba

darbekentli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
957
266
63
Hakemlik ne vardı onu anlamadım Gs maçı haketti kazandı Trabzon kalitesi yetmedi 90 dakika daha oynasa gol atamazdı Trabzon
Ayrıca Gs ilk gol öncesi Torera Bakesetasin ayağına basıyor gol iptal olması lazımdı vardakiler çekirdek citliodu heralde ama iptal de olsa Gs her türlü alırdı Trabzonun pozisyonu yoktu
Kendilerine olunca problem yok. Devam.

Bjlover

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
760
227
43
Maçtan sonra başkanı ayrı hocası ayrı taraftarı ayrı ağlayıp hakeme yüklenmiş geçen senede böyle yapmışlardı ellerinde konuşmalar ifşalar vardı açıklayıp rezil etceklerdi sokağa çıkamaz hale getirceklerdi şampiyon olunca sustular ilk gol öncesi torreiranın faulunden bahseden yok sergionun umuta tekmesinden yine torreiranın anlamsız dirseğinden bahseden yok abdulkerimin hava topuna çıkarken adamı iterek uçurmasindan bahseden yok vs böyle şeyleri seviyosunuz devam babba
Aynen ligi bitirtmeyen Algısaray halen belge açıklayacak :)