Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol GS - TS Maçında

Vurguncu4141

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
513
226
43
BİR HAKEM MAÇI NASIL KATLEDER NASIL TARAF TUTAR CANLI CANLI İZLEDİK
BÖYLE HAKEMLERİN LİGDEN MEN EDİLMESİ LAZIM
Galatasaraylıyım DİE demiyorum cidden hiç bir müsabakaya cıkarılmaması gerek bu hakemin
Hakemin Aleni Amacı Belliydi Net Bi Şekilde
Kaleye gidemeyen Trabzona karşı oynamadık resmen hakeme karşı 90+10 oynadık
Yazıklar Olsun

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,091
5,766
113
hadi her şeyi geçtim 10 dakikalık ne oldu maçta uzayacak hala onu anlamış değilim trabzon önde olsa en fazla 4-5 dakika uzatma çıkardı

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,494
4,428
113
Yanlış fauller dışında hakemin hatası kurbelise 2. Sarıyı vermedi ayrıca Galatasaraylı oyuncularda çok vurdu Trabzonun yanlısı oyun tarzı kafa kafaya oynamaya çalışıyor ortada kadro farkı var adamlar bide ziyech i getirdi maçtan sonra

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,771
2,035
113
@Shellac dost maçı izlemedin galiba biz zaten hakem golü vermedi falan maçı gs den aldı ts verdi falan demiyoruz hakemin kafası maçta falan degilki hicbir pozisyonu takip etmiyor korner olcak adam bunu bile görmüyor değmeden faul veriyor hakem hakemliği bilmiyor bugün ingilterede tottem maçı izledim inan hakem nasıl maç yönetir orda goruyom topçulara boyle agresif falan davranmiyor tarik etmiyor bence bu hakem inan hakemlikle hic alakasi yok

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,123
113
Bir Beşiktaşli olarak Galatasarayi doğradı hakem inşallah bir daha bu hakem maç dahi alamasin 1-1 Felan bitse maç ortalik karışirdi hakem yatsın kalksın icardiye dua etsin

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,771
2,035
113
Mac icinde cok fazla tarik ediyor insanlari bu hakemler bu ülkede hakemler iyi olmadığı sürece bizim futbol ilerlemez adam futbol oynatmiyorki çocukluğunda eralde tirafik polisi olamamış ondan adam sürekli düdük çalıyor birde bizim ülkedeki futbolcular şu kendini yere atmayı bırakın allah aşkına dünya para alıyonuz bu bütün topçular için geçerli biraz futbol oynayın arakadaş sonra biz neden avrupada yokuz diyoruz orda oynayınca patetes yapıyolar

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,771
2,035
113
@pehlivan35 saol dost tebrik ederim açık görüşün için inan adamın kafa başka yerde bir hakem kornere çıkan topu gormez mi adam kendini yere atıyor faul avantajsa bırakmıyor oyunu durduruyor sürekli biraz oynat adama tekme atar yumruk atar tamam durdur ama herseyde düdük çalınmaz ki

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,236
154,315
113
@Shellac dost maçı izlemedin galiba biz zaten hakem golü vermedi falan maçı gs den aldı ts verdi falan demiyoruz hakemin kafası maçta falan degilki hicbir pozisyonu takip etmiyor korner olcak adam bunu bile görmüyor değmeden faul veriyor hakem hakemliği bilmiyor bugün ingilterede tottem maçı izledim inan hakem nasıl maç yönetir orda goruyom topçulara boyle agresif falan davranmiyor tarik etmiyor bence bu hakem inan hakemlikle hic alakasi yok
Dostum gerçekten benim yorumumda ne anladın
Merak ediyorum

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,771
2,035
113
@Shellac dost maçta faul dişinda birşey görmedim dedin icardinin gollerini gorseydin bari bu ulkeye boyle bir forvet bir daha gelmez bana gore su anda avruda bundan iyisi yok

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,707
14,879
113
Hakemlik ne vardı onu anlamadım Gs maçı haketti kazandı Trabzon kalitesi yetmedi 90 dakika daha oynasa gol atamazdı Trabzon
Ayrıca Gs ilk gol öncesi Torera Bakesetasin ayağına basıyor gol iptal olması lazımdı vardakiler çekirdek citliodu heralde ama iptal de olsa Gs her türlü alırdı Trabzonun pozisyonu yoktu

ertunc88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,586
2,601
113
trde şike bitermi dostlar torpille şike...

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,611
45,030
113
@Shellac o sağ bek adı neydi dost sizin takımın o adam sizi çok eksik birakir yani TS gücü yetmedi ama bjk karşısında böyle oynarsanız yani vay halinize dost :)