Ikı yarıda da gol bahsı21.30 a kadar olur wonlasın. Sonra ben aff😄
Valla dost ilk yarıdan golü bulamazsa işi çok zor.Mecbur hızlı başlamak zorunda ilk yarı 1 gol bulursa o skor yetmediği için ikinci yarıda her riski almak zorunda.Bakalım neler olacakNapoli için bende aynı düşünceler içindeyim ve iyi gollü Bi maç bekliyorum Bol şans şimdiden
İlk yarı ben attırayım .2. Yariyi getir 😄Ikı yarıda da gol bahsı
Tamamdırİlk yarı ben attırayım .2. Yariyi getir 😄
Granada o baskıdan golle çıkarsa zaten ilk yarı tadından yenmez çok kapalı başlamassa granada rahat geliceğini düşünüyorumValla dost ilk yarıdan golü bulamazsa işi çok zor.Mecbur hızlı başlamak zorunda ilk yarı 1 gol bulursa o skor yetmediği için ikinci yarıda her riski almak zorunda.Bakalım neler olacak
Bol sans kardesHerkese cümleten hayırlı geceler bol kazançlar diliyorum.Denedik yine bir şeyler Valencia ilk çeyreklere hızlı başlıyor diye güvendim.Napolide ilk maçın geride oluşuyla hızlı başlayıp turu istiyorsa her iki yarıdada gol veya goller bulacağına inanarak oynadım.Bakalım nasibimizde varsa olur.Herkese bol şanslar dostlar Ekli dosyayı görüntüle 129086
🧿Yess be tamda düşündüğüm gibi başladı Napoli iy cepte.Kaldı 2.yarı 1 gole
Ne diyorsun reis ikinci yarı napoli devam ettirir mi
Aman Reco dur bir kerede biz erkenden biraz sevinelim İkinci yarıda 1 gol olursa olumluErken oldu yav ıkıncı yarıyımı beklıcez sımdık @Guerra06
Kahvemı ıcem ıkıncı yarı won cektıreczAman Reco dur bir kerede biz erkenden biraz sevinelim İkinci yarıda 1 gol olursa olumlu