- 13,418
- 8,911
- 113
Skorun şöyle olması kötü oldu.Napoli 60 a kadar 1 gol bulmazsa gardını düşürür.Skor 1-0 olacaktı ki ben görecektim Granadayı 2.yarı
Granada da atar Napolide ama kesin gol olur granada gerçekten iyi durumda napoli basmak zorunda bunu unutma bu granada yazar atamazsa napoliSkorun şöyle olması kötü oldu.Napoli 60 a kadar 1 gol bulmazsa gardını düşürür.Skor 1-0 olacaktı ki ben görecektim Granadayı 2.yarı
Umarım dost 1 saate gelirim umarım hayırlı haber olurSen takıl reıs ıkıncı yarı hallederım ben
Kesin diye bir şey yok dost gönül öyle olsun ister tabi bakalım neler olacakGranada da atar Napolide ama kesin gol olur granada gerçekten iyi durumda napoli basmak zorunda bunu unutma bu granada yazar atamazsa napoli
Won cekerık o zmna kadarUmarım dost 1 saate gelirim umarım hayırlı haber olur
İçini ferah tut guerra gardaşSkorun şöyle olması kötü oldu.Napoli 60 a kadar 1 gol bulmazsa gardını düşürür.Skor 1-0 olacaktı ki ben görecektim Granadayı 2.yarı
Analiz mantığı kesin top yuvarlak girmedikten sonra zaten girmez o çizgiden içeri normal şartlarda çok çok rahat gelmesi lazım sen viskini iç 75 80 e olmazsa beraber geriliriz🖐Kesin diye bir şey yok dost gönül öyle olsun ister tabi bakalım neler olacak
yanlıs dusunuon kanka asıl 1-1 olması ıyı 1-0 olsa granada 11 kısı defansa cekılırdı 75 e kadar da gelemese kıtlenır oyle bıterdı 1-1 olması ıyı enazından granada rahat bırınden bırı gol bulurSkorun şöyle olması kötü oldu.Napoli 60 a kadar 1 gol bulmazsa gardını düşürür.Skor 1-0 olacaktı ki ben görecektim Granadayı 2.yarı
Bence asıl şimdi 11 kişi kapanacak dost çünkü skorda çok rahat zaten 1 gol yesede 2 gol yesede turu geçiyor.Bu yüzden tam saha kapalı çıkacak bence 2.yarıyayanlıs dusunuon kanka asıl 1-1 olması ıyı 1-0 olsa granada 11 kısı defansa cekılırdı 75 e kadar da gelemese kıtlenır oyle bıterdı 1-1 olması ıyı enazından granada rahat bırınden bırı gol bulur
kanka ılla sovdurcen adama rahat ol olucakBence asıl şimdi 11 kişi kapanacak dost çünkü skorda çok rahat zaten 1 gol yesede 2 gol yesede turu geçiyor.Bu yüzden tam saha kapalı çıkacak bence 2.yarıya
Olumsuz dusunme daBence asıl şimdi 11 kişi kapanacak dost çünkü skorda çok rahat zaten 1 gol yesede 2 gol yesede turu geçiyor.Bu yüzden tam saha kapalı çıkacak bence 2.yarıya
Dakikada yaz gardaşpuertas yada kennedy yazar granada