Jet Fadılla akrabalık var mı?odemicem ki alacağımı aldım çalışmıyorum sadece kumar oynuyorum. bankalardan aldığım paralarla hayat-ı kurdum
Jet Fadılla akrabalık var mı?odemicem ki alacağımı aldım çalışmıyorum sadece kumar oynuyorum. bankalardan aldığım paralarla hayat-ı kurdum
Vararaban varmı emmi sende benim gibi vurgunmu yaptın bankalara fln
Allahıma şükür şubatta 0ladım .hala borcum yok cebimden 1 kuruş para yatırmadım daha .Anca bonustan gelirse ya yiyiroum ya küçük oynuyorum o da zorBeyler şu kumar dünyasında herkes şöyle kazandım böyle kazandım diye atıp tutar kimse borçlarını söylemez.
Şimdi size sorum şu kumar yüzünden güncel borcunuz ne kadar
Güncel Borç : 140.000 TL
Hocam benim TEB iş ziraat vakıf platin sky yapikredi vardı normal ödüyordum zaten düzenli sonra bır gece patladik kriptoda 3 ay sorna başladılar icraya düşmeye kredikarti ayrı icra kredi ayrı icra esnek hesap ayrı icra yani bir bankadan bile yaparsın 2 bin kredi çeke çeke 20 icraNasıl oluyor abi bizim 1 tane icralık dosyamız var iki senedir hiç bir yerden bişey cıkmıyor
aga sen cahilsin galiba o zaman. aldığım arabayı kardesimin üzerine yaptım kim alabilir arabayı benden ?Abi sen benim beynimi yakıyorsun ben daha bısey yazmıcam 2020 de aldığın araba bu kadar icralıga nasıl hala elinde durabiliyor aq
Benim dosyam dunya varlıkta mesela hergün arıyorlar oyalıyorum Bi sekilde 2 sene oldu icra ortaya çıkalı Bi sorun olur mu bu sekilde ödeme yapmamaya devam edersemOda var içlerinde
tanımıyom valla ama puanı iyi olan yapsın vurgunu ödemesin bukadar basitJet Fadılla akrabalık var mı?
Mk o öyle bişey değil hiç işlem yapılmaması gerekli avukat uyaptan bir SGK sorguluyor bitti gittiYa ne taktınız kafaya borcu alın okuyun şunu da bi sigara yakın kendinize gelin
borç morç yok ödemeyin kimseye para kumara devam
Ekli dosyayı görüntüle 560306
Borcun artar günlük faiz falan dalgasına aradıklarında ters düşme bazıları pislik yapıp yakın akrabaları arıyo abi amca hala teyze vs borcu var ödemiyo siz ödeyin gibi haber veriyolarBenim dosyam dunya varlıkta mesela hergün arıyorlar oyalıyorum Bi sekilde 2 sene oldu icra ortaya çıkalı Bi sorun olur mu bu sekilde ödeme yapmamaya devam edersem
Anladım dostHocam benim TEB iş ziraat vakıf platin sky yapikredi vardı normal ödüyordum zaten düzenli sonra bır gece patladik kriptoda 3 ay sorna başladılar icraya düşmeye kredikarti ayrı icra kredi ayrı icra esnek hesap ayrı icra yani bir bankadan bile yaparsın 2 bin kredi çeke çeke 20 icra
en güzeli değilmi vurcan krediyi odemicen bukadar
Yaş kaç seninen güzeli değilmi vurcan krediyi odemicen bukadar
31Yaş kaç senin
Kafaya koydun yani bu gece birini yakacan forumdan 😅tanımıyom valla ama puanı iyi olan yapsın vurgunu ödemesin bukadar basit
Çok basitmiş 🤣 🤣en güzeli değilmi vurcan krediyi odemicen bukadar
Ödeme yapcam diyince anaparadan yapmayı kabul ediyorlar dost bunlar ama o dediğin akraba arama olayı olmadı suana kadar insallah da olmaz aq o neymiş oyle amca hala teyze falanBorcun artar günlük faiz falan dalgasına aradıklarında ters düşme bazıları pislik yapıp yakın akrabaları arıyo abi amca hala teyze vs borcu var ödemiyo siz ödeyin gibi haber veriyolar
18-19 hadi cahillik derimde 31 yaşındasın bu gibi durumların ilerde sıkıntıya sokabilceğini biliyor olman lazım