Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Günlük 1100 TL'ye Çalışılır Mı

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,839
10,689
113
Kanka bı sigorta en düşük bugün 6400 TL işveren ödemek zorunda sana sigorta yaptığında sigorta yapmazsa bu para cebine kalıyor sen bunu alman gerek git işte he 6400 vermez belki aama 4000 alırsın kopar adamı vermek zorunda
Vermek zorunda değil sigortasız işçi çalıştırma riskine giriyo. Beğenmiyorsanız s.gidiniz efendim der bence :D

Sandra09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
732
308
63
Ama bana sorarsan sigortalı bı ise gir bak ben pideciyim pideciler sigorta yapmıyor çoğu yavsaklar bıraktım işi tekstile giriyorum şimdi her ay yatacak sigorta mis gibi sigorta önemli

UnLnvited

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,090
2,634
113
Kanka bı sigorta en düşük bugün 6400 TL işveren ödemek zorunda sana sigorta yaptığında sigorta yapmazsa bu para cebine kalıyor sen bunu alman gerek git işte he 6400 vermez belki aama 4000 alırsın kopar adamı vermek zorunda
bana sigortalı zaten çalış dedi ben istemedim icram var diye sigortasız çalışmam dersem gelme derse hiç olmaz

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,839
10,689
113
Ama bana sorarsan sigortalı bı ise gir bak ben pideciyim pideciler sigorta yapmıyor çoğu yavsaklar bıraktım işi tekstile giriyorum şimdi her ay yatacak sigorta mis gibi sigorta önemli
Aga sigorta önemli de bu gidişle biz emekliliği filan göremicez

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,283
6,481
113
Ek olarak da haftada 100 gram solucan istesin cumartesi pazar balığa gider

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,447
1,399
113
baba sen niye bulandırıyosn aklını, bağzı şeylerin de fikrini almayı ver, icram var diyosun ,haftasonu yok vs , bakma sen name yapanlara, arkadaşın biride garsonluğu övüyor,mesleğin iyisi kötüsü olmaz ama , gıda sektörü vs fabrika ortamı ,en çok kahpeliğin,dedikodu nun vs mevzuların döndüğü kurumlar, kendini yersin stresten,çalışan sayısı 5 bide mis ,muhtemelen uzak da biyer dir ,sessiz sakin , boşver sen başkn işine bak
Şu yorum çok doğru tespit ben fabrikada ağzımi açmasam da illah birşey buluyolar en çok da erkekler kadından daha beterler amk

kalpszzz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
836
321
63
yahu beyler , siz masal aleminde falanmı yaşıyosunuz, sigorta yaptırmassan parasını alırsın falan doğru.3/1 ini alırsın kardeşim,2 veya 3, şuan personel, ssk ödeneği belirli duruma göre devlet destekli zaten ödenek ,sigorta yaptırmamak,işveren açısından bişey kazandrmıyor, talep ettiğin an sana diyce kelime ,sigortanı başlatalım, biraz hak hukuk bilense,tamamını değil öyle sizin hesabınza göre 7 k falan değil,sana vereceği en baba 3 k,oda insafytne kalmış

Sandra09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
732
308
63
Vermek zorunda değil sigortasız işçi çalıştırma riskine giriyo. Beğenmiyorsanız s.gidiniz efendim der bence :D
Bende gider sigortasız işçi çalıştırıyor diye şikayet ederim anansina selam olur bana siktir git diyecek he 😀😀

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
Adam seni deniyecek ilk başta zaten bakacak yapabiliyormu yapamıyormu olmadı dener çıkarsın deneme bonusu gibi düşün
Aldığınlada yükleme yaparsın sitelere şansın döner bakarsın. Yemek de veriyorlarsa çalış karnını doyurursun en azından

ntunguc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
808
285
63
Hafta sonu tatil olmuş olmuyor ki haftalık aldığın için. 2 gün çalışmıyorsun parasını da almıyorsun yine asgari ücret gibi oluyor nerdeyse. İnşaatlarda iş bul daha fazla verirler diye düşünüyorum

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,602
45,022
113
Ben trendyolda satış yapıyorum gayette memnunum envai çeşit malzeme satılıyor cinsel sağlıktan Kuranıkerim namaz tesbihinden meyve sebzeye bul kafana yatanı hazır sermayen var haftada 2 kez ödeme yapıyolar sana iyi meşgale olur milletin emrinde çalışmazsın
Amazona amazona

UnLnvited

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,090
2,634
113
yahu beyler , siz masal aleminde falanmı yaşıyosunuz, sigorta yaptırmassan parasını alırsın falan doğru.3/1 ini alırsın kardeşim,2 veya 3, şuan personel, ssk ödeneği belirli duruma göre devlet destekli zaten ödenek ,sigorta yaptırmamak,işveren açısından bişey kazandrmıyor, talep ettiğin an sana diyce kelime ,sigortanı başlatalım, biraz hak hukuk bilense,tamamını değil öyle sizin hesabınza göre 7 k falan değil,sana vereceği en baba 3 k,oda insafytne kalmış
Bana sigortalı başla dediler zaten ben icram var dedim çalışamam sigortasiz olsun dedim patronla görüşcez dedi görüşüp olur dedi . Işçi bulamıyorlarmış