sorucam onu eğer vermiyorlarsa yinede calısıcam mecbur 2 3 aySigorta şuan asgari ucretli icin 7k falan sigorta yaptirmiyosan madem sigorta parasi olan 7 k parayi da sana versinler
sorucam onu eğer vermiyorlarsa yinede calısıcam mecbur 2 3 aySigorta şuan asgari ucretli icin 7k falan sigorta yaptirmiyosan madem sigorta parasi olan 7 k parayi da sana versinler
Vermek zorunda değil sigortasız işçi çalıştırma riskine giriyo. Beğenmiyorsanız s.gidiniz efendim der benceKanka bı sigorta en düşük bugün 6400 TL işveren ödemek zorunda sana sigorta yaptığında sigorta yapmazsa bu para cebine kalıyor sen bunu alman gerek git işte he 6400 vermez belki aama 4000 alırsın kopar adamı vermek zorunda
bana sigortalı zaten çalış dedi ben istemedim icram var diye sigortasız çalışmam dersem gelme derse hiç olmazKanka bı sigorta en düşük bugün 6400 TL işveren ödemek zorunda sana sigorta yaptığında sigorta yapmazsa bu para cebine kalıyor sen bunu alman gerek git işte he 6400 vermez belki aama 4000 alırsın kopar adamı vermek zorunda
Aga sigorta önemli de bu gidişle biz emekliliği filan göremicezAma bana sorarsan sigortalı bı ise gir bak ben pideciyim pideciler sigorta yapmıyor çoğu yavsaklar bıraktım işi tekstile giriyorum şimdi her ay yatacak sigorta mis gibi sigorta önemli
Ek olarak da haftada 100 gram solucan istesin cumartesi pazar balığa giderKanka bı sigorta en düşük bugün 6400 TL işveren ödemek zorunda sana sigorta yaptığında sigorta yapmazsa bu para cebine kalıyor sen bunu alman gerek git işte he 6400 vermez belki aama 4000 alırsın kopar adamı vermek zorunda
%25 icraya gitsin nolcak boşverbana sigortalı zaten çalış dedi ben istemedim icram var diye sigortasız çalışmam dersem gelme derse hiç olmaz
Kaç saat maaş ne kadar knkAma bana sorarsan sigortalı bı ise gir bak ben pideciyim pideciler sigorta yapmıyor çoğu yavsaklar bıraktım işi tekstile giriyorum şimdi her ay yatacak sigorta mis gibi sigorta önemli
Şu yorum çok doğru tespit ben fabrikada ağzımi açmasam da illah birşey buluyolar en çok da erkekler kadından daha beterler amkbaba sen niye bulandırıyosn aklını, bağzı şeylerin de fikrini almayı ver, icram var diyosun ,haftasonu yok vs , bakma sen name yapanlara, arkadaşın biride garsonluğu övüyor,mesleğin iyisi kötüsü olmaz ama , gıda sektörü vs fabrika ortamı ,en çok kahpeliğin,dedikodu nun vs mevzuların döndüğü kurumlar, kendini yersin stresten,çalışan sayısı 5 bide mis ,muhtemelen uzak da biyer dir ,sessiz sakin , boşver sen başkn işine bak
22k para almak yerine aylık 16.500 tlye takebul ediyo çok kötü bence dedigin fikir%25 icraya gitsin nolcak boşver
Bende gider sigortasız işçi çalıştırıyor diye şikayet ederim anansina selam olur bana siktir git diyecek he 😀😀Vermek zorunda değil sigortasız işçi çalıştırma riskine giriyo. Beğenmiyorsanız s.gidiniz efendim der bence
Ooo süpermiş yemin ederim, Toplam giderin ne kadar masraf knk
Amazona amazonaBen trendyolda satış yapıyorum gayette memnunum envai çeşit malzeme satılıyor cinsel sağlıktan Kuranıkerim namaz tesbihinden meyve sebzeye bul kafana yatanı hazır sermayen var haftada 2 kez ödeme yapıyolar sana iyi meşgale olur milletin emrinde çalışmazsın
Bana sigortalı başla dediler zaten ben icram var dedim çalışamam sigortasiz olsun dedim patronla görüşcez dedi görüşüp olur dedi . Işçi bulamıyorlarmışyahu beyler , siz masal aleminde falanmı yaşıyosunuz, sigorta yaptırmassan parasını alırsın falan doğru.3/1 ini alırsın kardeşim,2 veya 3, şuan personel, ssk ödeneği belirli duruma göre devlet destekli zaten ödenek ,sigorta yaptırmamak,işveren açısından bişey kazandrmıyor, talep ettiğin an sana diyce kelime ,sigortanı başlatalım, biraz hak hukuk bilense,tamamını değil öyle sizin hesabınza göre 7 k falan değil,sana vereceği en baba 3 k,oda insafytne kalmış
solucanlara inek boku yedirirken de oynar diyenleri görelim2 3 ay calısıcam kumar oynamıcam
Sabah sekiz akşam beş asgari ücret mesaisi var istersen kaliyosun iyi iş hafta sonları da pideciye exstraya gidiyorum hep çağırıyorlar beni günlük 2 bin alıyım exstra olduğu için saplar gecerimKaç saat maaş ne kadar knk