Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Üye Etkinliği habip7272 # Çekilişle 5 Kişi 20 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,994
73,041
21,113
Yarina kaldimi yine ismini cismini duymadigimiz adamlara cikar garanti insan sinir oluyor surekli aktif adamlara cikinca seviniyoruz ama adamin 1 mesaji yok adamlara ödül cikinca insana koyuyor :D
Twitter da paylaşılmayacak konu yani foruma girmeyen göremeyecek konuyu :)

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,771
2,035
113
Arkadaşim hayirli olsun ama gercekten bir faydan olacaksa kimkazanırsa kazansın erkenden gonderim yapsan kime cıkarsa cıksin hicyoktan erkenden bakarsın burdada kazanan olur daha fazlada etkinlik yapma şansımiz olur tabi benim dusuncem kazanan sensin bizlere birsey soylemek dusmez ama sadece fikrimi soylemek istedim benim gibi dusunen de cok fazla kisi vardır tahminim

habip7272

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,964
1,010
113
Arkadaşim hayirli olsun ama gercekten bir faydan olacaksa kimkazanırsa kazansın erkenden gonderim yapsan kime cıkarsa cıksin hicyoktan erkenden bakarsın burdada kazanan olur daha fazlada etkinlik yapma şansımiz olur tabi benim dusuncem kazanan sensin bizlere birsey soylemek dusmez ama sadece fikrimi soylemek istedim benim gibi dusunen de cok fazla kisi vardır tahminim
Başkan yarın yapalım dedi dostum uzatmaya gerek yok bence.

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,900
2,447
113
Bol kazançlar hocam nedir bu gececilerin çektiği :D

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,771
2,035
113
Uzatmadım sadece fikir sundum neyse yaklasimin hic hosuma gitmedi mumkunse beni katmayın cekilise boyle uzatma falan hoş degil kucumser gibi konusman yakısmadi

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Uzatmadım sadece fikir sundum neyse yaklasimin hic hosuma gitmedi mumkunse beni katmayın cekilise boyle uzatma falan hoş degil kucumser gibi konusman yakısmadi
Sen çok alıngan Bi adam cıktın ya her konuda boyle sın :)

habip7272

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,964
1,010
113
Ne alaka Allah askina bende erken yapalım dedim başkan yarına kalsın dedi öyle dusunmene üzüldüm. Yanlis anlama beni

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,771
2,035
113
Umutks41 arkadaşım ben sadece bir fikir sundum arakadaslarin soylemlerine bakarak sonrasinda okuyabilirsin yazdıgimi kotu birseyde yazmadım yaklasim soylem ufak gorme gibi geldi bana uzatma falan ondan baska bir sebebi yok

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Umutks41 arkadaşım ben sadece bir fikir sundum arakadaslarin soylemlerine bakarak sonrasinda okuyabilirsin yazdıgimi kotu birseyde yazmadım yaklasim soylem ufak gorme gibi geldi bana uzatma falan ondan baska bir sebebi yok
Olayı uzatmaya gerek yok anlamında dedi sen yanlış anladın bence

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,771
2,035
113
Umutks41 ben uzatacak birseyde demedim zaten sadece bir fikir sundum burdaki arkadaslarin soylemlerinden cikarak neyse fazlada uzatmanin anlami yok

Berfom44

Üye
Yeni Üye
37
39
18
Tebrikler kardeşim Allah bereket versin. Şanslı 5 arkadaşa da şimdiden bol şanslar Allah gönüllerine göre versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...