- 26,398
- 28,121
- 113
Kazancın daim olsun
Twitter da paylaşılmayacak konu yani foruma girmeyen göremeyecek konuyuYarina kaldimi yine ismini cismini duymadigimiz adamlara cikar garanti insan sinir oluyor surekli aktif adamlara cikinca seviniyoruz ama adamin 1 mesaji yok adamlara ödül cikinca insana koyuyor
Başkan bi kaç gün önce adam çekiliş yapmıştı 15 kişiye 15 tl diye oda bir sonrali güne söz vermişti ya ondan bu hallerTwitter da paylaşılmayacak konu yani foruma girmeyen göremeyecek konuyu
Başkan yarın yapalım dedi dostum uzatmaya gerek yok bence.Arkadaşim hayirli olsun ama gercekten bir faydan olacaksa kimkazanırsa kazansın erkenden gonderim yapsan kime cıkarsa cıksin hicyoktan erkenden bakarsın burdada kazanan olur daha fazlada etkinlik yapma şansımiz olur tabi benim dusuncem kazanan sensin bizlere birsey soylemek dusmez ama sadece fikrimi soylemek istedim benim gibi dusunen de cok fazla kisi vardır tahminim
Sen çok alıngan Bi adam cıktın ya her konuda boyle sınUzatmadım sadece fikir sundum neyse yaklasimin hic hosuma gitmedi mumkunse beni katmayın cekilise boyle uzatma falan hoş degil kucumser gibi konusman yakısmadi
Ne alaka Allah askina bende erken yapalım dedim başkan yarına kalsın dedi öyle dusunmene üzüldüm. Yanlis anlama beniUzatmadım sadece fikir sundum neyse yaklasimin hic hosuma gitmedi mumkunse beni katmayın cekilise boyle uzatma falan hoş degil kucumser gibi konusman yakısmadi
Olayı uzatmaya gerek yok anlamında dedi sen yanlış anladın benceUmutks41 arkadaşım ben sadece bir fikir sundum arakadaslarin soylemlerine bakarak sonrasinda okuyabilirsin yazdıgimi kotu birseyde yazmadım yaklasim soylem ufak gorme gibi geldi bana uzatma falan ondan baska bir sebebi yok
Devamı yok mu bu cumlenin reisBol şans kardeşim devamın dilerim kazancın
Devamı reklamlardan sonra kanka yarın çekilişe saklıyorumDevamı yok mu bu cumlenin reis
Tamam ozamanDevamı reklamlardan sonra kanka yarın çekilişe saklıyorum