- 16,563
- 9,255
- 113
Tebrik ederim kazancın daim olsun dostum
La ne fikri gecenki çocuğuda sen kaçırdın adamda para yok cuma çekecem diyor sen çekiliş yap gönder diyon varsa adam senin yüzünden kaçtıUmutks41 arkadaşım ben sadece bir fikir sundum arakadaslarin soylemlerine bakarak sonrasinda okuyabilirsin yazdıgimi kotu birseyde yazmadım yaklasim soylem ufak gorme gibi geldi bana uzatma falan ondan baska bir sebebi yok
Eski konular var geçmişe dönüp o konuları önüne açmamı istermisin. Ve bu forumda kimseye bir kuruş borcum yok.Tebrikler habip. 6 ay once alip bir daha yazmadigin su 50 tl mi gonderir misin
Valla knki bu adamları anlamak zor adam ay saymış şaka gibi. dEski konular var geçmişe dönüp o konuları önüne açmamı istermisin. Ve bu forumda kimseye bir kuruş borcum yok.
Zamanında benim papara limitim dolmuş diye bubarkadasin hesabina yatırıp onun hesabından oynadım yine çekimi kendi hesabına yapıp ortadan kaybolmustu bide utanmadan gelmiş 50 lirayi ver diyor. @yagunay sana 1000 liranın üstünde para verdim öylesine hemde borc bile değil yalansa yalan de. Eski konu silinmediyse onunda bulur eklerim kızdırma beni.Valla knki bu adamları anlamak zor adam ay saymış şaka gibi. d
Salla gitsin görmezden gel böylelerini ulan bizedede 5 krş yok ama bu kadar da yapmıyoruz bu gün 5 krş olmaz yarın cebimizde tonla para olur biz böyleyiz bu hafta çok denedim olmadı şu sıralar şanssızlık var üzerimde kurşun döktürecem gün içiZamanında benim papara limitim dolmuş diye bubarkadasin hesabina yatırıp onun hesabından oynadım yine çekimi kendi hesabına yapıp ortadan kaybolmustu bide utanmadan gelmiş 50 lirayi ver diyor. @yagunay sana 1000 liranın üstünde para verdim öylesine hemde borc bile değil yalansa yalan de. Eski konu silinmediyse onunda bulur eklerim kızdırma beni.
Seni biraz yedek klübesine alalım formssuzsun bu aralarSalla gitsin görmezden gel böylelerini ulan bizedede 5 krş yok ama bu kadar da yapmıyoruz bu gün 5 krş olmaz yarın cebimizde tonla para olur biz böyleyiz bu hafta çok denedim olmadı şu sıralar şanssızlık var üzerimde kurşun döktürecem gün içi
Şans olmadıktan sonra gerisi hikaye. Umarım şansın döner.Salla gitsin görmezden gel böylelerini ulan bizedede 5 krş yok ama bu kadar da yapmıyoruz bu gün 5 krş olmaz yarın cebimizde tonla para olur biz böyleyiz bu hafta çok denedim olmadı şu sıralar şanssızlık var üzerimde kurşun döktürecem gün içi
Fenerbahçe maçına 10 orandan 0 verdim 17 orandan dep aldı dijon psg maçına 6 orandan 0 verdim psg attı evin oranı 40 larda falandı o sıra hemen hemen dep 2 yi atmasa bari derken maçı ev djon 2 1 aldıŞans olmadıktan sonra gerisi hikaye. Umarım şansın döner.
Şike var knk formla alakası yok fb bilerek verdi maçı psg bilerek atmadı izledik mal Değiliz ya okadar daSeni biraz yedek klübesine alalım formssuzsun bu aralar
Sonra sonuçlara baktım veFenerbahçe maçına 10 orandan 0 verdim 17 orandan dep aldı dijon psg maçına 6 orandan 0 verdim psg attı evin oranı 40 larda falandı o sıra hemen hemen dep 2 yi atmasa bari derken maçı ev djon 2 1 aldı