Rüyalar gerçek olsunHahahaha 😁😁😂🤣
Sigarada alamazsinEnayi olan sensin kardeşim neden die sorarsan elektronik eşya veresiye krediden alamıyorsun sordum ben sadece alişveriş abur cubur sigara vs alabiliyorsun👍
TmSigarada alamazsin
enparaKart aidatı olmayan kredi kartı var mı
Bak bunu buradan alın bunu alın buradan penguen sana kuruldum haberin olsun ben böyle bir şey görmedim kumar oynamak için türlü türlü yol deneyen yol arayan senin hayattan kumardan başka bir beklentin yok mu borç umrunda degil adamın eli ayağı titriyo resmen kumar oynamak için herkese bir şey soruyo herkesten o yok mu bu yok mu nasıl kredi kartini patlatirim onun derdinde yazık gerçekten yazıkKassa gibi uygulama yokmu başka kankiler
Dostum kuyumcudan altın alıp bozuncada yaklaşık 1 k falan zararın oluyor diğerlerini yapamayanlar denesinBeyler kassa uygulamasında varsa abiniz kardeşiniz onlarada hesap açın kredi kartinizdan para yükleyip onlarinda hesabina çekebiliyorsunuz . Ben tüm paramı 35 bin lirayı aktardım 1200 tl kesinti oldu toplam hadi eyw
kurye gelmeden son 6 haneyi tahmin edeceksin zaten 4 hanemiz var o iki haneyi 1-99 arası yazcaksın@SEFABEY yardimci olurmusun kanka nasıl aktif edicem kurye gelmeden
Benim ki 3 gundur kart hazirlaniyo da kaldi dostkurye gelmeden son 6 haneyi tahmin edeceksin zaten 4 hanemiz var o iki haneyi 1-99 arası yazcaksın
Kanka içinden geçtim kartın 35k limiti ful çektim bile 😁kurye gelmeden son 6 haneyi tahmin edeceksin zaten 4 hanemiz var o iki haneyi 1-99 arası yazcaksın
Yeni bir hesap açtıysa gold hesap yapmayı unutmuş olabilirsin bana da olduHadi veresiye 3 gun alış veriş yaptım bugun sabah a101 gittim mobıl odeme sorunu hatası verdi başina gelen varmı
İyi iyi kanka bravoKanka içinden geçtim kartın 35k limiti ful çektim bile 😁
aynenBenim ki 3 gundur kart hazirlaniyo da kaldi dost
Kart kuryeye verilmeyi bekleniyo kismina geldigin demi yapiyoruz o dedigini
Eee noldu bizim yemek BrentfordKanka içinden geçtim kartın 35k limiti ful çektim bile 😁
turkiye tur atlar dedik gitti 1 k kendime gelemedim dahaKanka içinden geçtim kartın 35k limiti ful çektim bile 😁