- 870
- 399
- 63
Benim gibi batiklar için banka hesap karti gibi kullanmak için iyi bi alternatif hocam o zaman bu hadi. A101 mağazasından bi 250 yükleteyim. Battik zaten 😄Evet kardeşim hatta banka kartı da başvurup alabilirsin
Benim gibi batiklar için banka hesap karti gibi kullanmak için iyi bi alternatif hocam o zaman bu hadi. A101 mağazasından bi 250 yükleteyim. Battik zaten 😄Evet kardeşim hatta banka kartı da başvurup alabilirsin
Kartin gelmesi bi hafta sürer.veresiye limitini wmaracidan bozan var . Google yaz gorursunBeyler uyguşamayı yenı ındırdım 40 bim kredi kartıyla 7 bin veresiye limiti verdı cok acıl para lazım bugune bunları nasıl nakıte cevırebilirim kart daha kuryere verilmedi yardımcı olurmusnuz bilen ricaediyorum yardımcı olsun
Nasıl bozacaz kardsım kiramı odeyemedım bugun atmam lazımKartin gelmesi bi hafta sürer.veresiye limitini wmaracidan bozan var . Google yaz gorursun
Wm aracı bozum yaz gir ilk siteye aynı bunungivi forum A101 veya hadi bozum yazan konulara bak en yüksek oran vereni bul . Adamın ismini buraya yazarsan söylerim güvenilir mi değilmiNasıl bozacaz kardsım kiramı odeyemedım bugun atmam lazım
Kral sen bozum yaptinmi bunlara daha once yaptıysan eger güvenilir kişi varsa soyleWm aracı bozum yaz gir ilk siteye aynı bunungivi forum A101 veya hadi bozum yazan konulara bak en yüksek oran vereni bul . Adamın ismini buraya yazarsan söylerim güvenilir mi değilmi
Birsürü yaptım zamanında bir bakayım bekleKral sen bozum yaptinmi bunlara daha once yaptıysan eger güvenilir kişi varsa soyle
Tamm kral yardımcı olursan sevinirim bir hatfadir kiramı odeyemdim bugune soz verdik odeme yapmam lazımBirsürü yaptım zamanında bir bakayım bekle
Razer gold almayı dene trendyoldan dostTamm kral yardımcı olursan sevinirim bir hatfadir kiramı odeyemdim bugune soz verdik odeme yapmam lazım
veresiye limit orda olmuyor ki ancak bozum vs olsunRazer gold almayı dene trendyoldan dost
Anladım hocam, umarım bir yolunu bulursunveresiye limit orda olmuyor ki ancak bozum vs olsun
normal alışverşl yapmıştım 2 farklı a101 dende sigara aldım kimse ole bişey demediA101 den veresiye limiti ile alışveriş yaptım gıda alışverişi sigara vermediler kabul etmiyor sigarayı dediler
Siz nasıl aldınız sigara