- 1,883
- 1,284
- 113
bu hadi bana limit vermiyordu bugün şöyle 6 belgeden oluşan sözleşme koymuş bunları onaylarsam limit tanımlar mı ?
Ekli dosyalar
-
333 KB Görüntüleme: 122
Hadinin parasıyla hayatimizi kurtardık iyiki varsın hadiEvet beyler icra dosyaları geldimi ?
aynen öyle ne icrasıHadinin parasıyla hayatimizi kurtardık iyiki varsın hadi
Demin 500 tl deneme bonuslu sitede fs sakladım guzel mebla çektim odediler dahane olsunaynen öyle ne icrası
ucundan bizede tüyo ver kankam 😊Demin 500 tl deneme bonuslu sitede fs sakladım guzel mebla çektim odediler dahane olsun
Kanka ben şeytana pabucunu ters giydiriyorum hertürlü taktik teknik var valla geçen zlotta 1 gecede 100k kaldırdımucundan bizede tüyo ver kankam 😊
İşte bazen taktiklerini dostlarınla paylaş kanka bizde kazanalım ☺Kanka ben şeytana pabucunu ters giydiriyorum hertürlü taktik teknik var valla geçen zlotta 1 gecede 100k kaldırdım
Portobete hesabın yoksa uye ol 500 spin deneme al çıkan kazanc guzel birşeyse pokerle aktarim yap iki gözümİşte bazen taktiklerini dostlarınla paylaş kanka bizde kazanalım ☺
Kanka sende şu filipin futbolunu anlatmadın daha kardeşineİşte bazen taktiklerini dostlarınla paylaş kanka bizde kazanalım ☺
Eyvallah kankamPortobete hesabın yoksa uye ol 500 spin deneme al çıkan kazanc guzel birşeyse pokerle aktarim yap iki gözüm
Diğer konuda ondan bahsediyorumKanka sende şu filipin futbolunu anlatmadın daha kardeşine
Kanka yatırıma ek spin konusunda rahatsiz oluyolar cekemeyen varDiğer konuda ondan bahsediyorum
Hergun varmi bu filipin ligi basalım 10 15 binDiğer konuda ondan bahsediyorum
Olursa zaten adam paylaşıyor konuyu takipte kal bende 10 k basmadığıma pişman oldumHergun varmi bu filipin ligi basalım 10 15 bin
Tamm kankiOlursa zaten adam paylaşıyor konuyu takipte kal bende 10 k basmadığıma pişman oldum
ষ্টিকমেন 😎Hadi siee goo ordan 👊🏼🤩
আপনি বোকা জিনিস 😘ষ্টিকমেন 😎
Pokerle nasıl aktarıcaz kankiPortobete hesabın yoksa uye ol 500 spin deneme al çıkan kazanc guzel birşeyse pokerle aktarim yap iki gözüm
Harbi ne oldu o iş yevmiyesi iyi diodu
olm daha geçen solucan bokunda ki işe girsem mi
ekmek param yok diyen sen değil miydin seni gidi malişita seniiii 👊🏼😂