- 3,151
- 1,694
- 113
Geçenki arkadaş iyiydide şimdi yaptırmam en son keşke dolandırsaydım seni dedi😂
Geçenki arkadaş iyiydide şimdi yaptırmam en son keşke dolandırsaydım seni dedi😂
Benim hızlı geldi razer komisyona koç gidiyor eywBenim kart hala gelmedi bugün yine dağıtıma çıktı bugün gelirse 50 kişi 100 tl
Üşenmesem ben yaparımda çok sıcakGeçenki arkadaş iyiydide şimdi yaptırmam en son keşke dolandırsaydım seni dedi😂
yok dostum sadece söyledim iyiliğin için tokatçılara para kaptırma diyeFark ediyor demedik atom parçaladın sanki neyin tribi dost. İnsan gibi bir soru sordum eyw hayırlı işler
Aynı şekilÜşenmesem ben yaparımda çok sıcak
Total'de 2k limitin 1900u sistemr yüklemiştim kesintilerle bozum falan derken 1.5-1.6 civarı para nakit geçti elime ben becerememişte olabilirim ama acemiydimBenim hızlı geldi razer komisyona koç gidiyor eyw
Kral eyw finansa bu ay ödeme geç kaldı hesaptan çeker mi diye ikilemde kaldım ama çekmedi. Teşekkür ederimyok dostum sadece söyledim iyiliğin için tokatçılara para kaptırma diye
Kassa daha iyimiş dostTotal'de 2k limitin 1900u sistemr yüklemiştim kesintilerle bozum falan derken 1.5-1.6 civarı para nakit geçti elime ben becerememişte olabilirim ama acemiydim
Kardeşm teslim aldı benim kartıKart gelince benim yerime başkası teslim alabiliyor mu?
la ne farketti gene sizin borç olacak yadoğru diyon brom hemen pederin üstüne açıyom
Ödeme vakti tez gelirkendinize borç yapmayın
Ne farkeder kardeşlik o takatçiya vermese site tokatcisina verecek %100 kaybetme garantili komisyonla😁yok dostum sadece söyledim iyiliğin için tokatçılara para kaptırma diye
Kasaya bile yükleyemedim ki işleminizi şuan gerçekleştiremiyoruz diyor sadece kredi kartımdan aktaramıyorum kassayaBugün kassa uygulamasından çekebilen oldu mu
Yaşarsın kullandiysan onların öyle demesine bakma sistemsel hatada olsa sonuçta kullanmissin alırlar onuArkadaşlar ben kredi kartını kullandım müşteri hizmetlerini aradım kart elime gelmedi hala nerede bu kart dedim beyefendi kullanmişsiniz kartınızı dedi ne alaka ya gelmeyen kartı nasip kullancam ben dedim inceleme yapılıp dönülücek dedi kapattık 2 saat sonra tekrar aradılar kartınız kuryede imiş teslimatı gerçekleşmemiş maalesef risk ekibimiz kartınızı iptal edip yeni bir kart yönlendirilmesi karar verdi dendi ve yeni kart yeni limitle tekrar hazırlanıyor dendi önceki karttan kullanılan ne olacak dedim o bizim sistemin açığı olduğu için sizinle Bi ilgisi yok dedi... siz değerli arkadaşlara sorum şu sonradan sıkıntı yaşarmiyim
Yapma be knk sevindim 10 k girdi diye Tom a banamı girdi şimdi bu vay amkYaşarsın kullandiysan onların öyle demesine bakma sistemsel hatada olsa sonuçta kullanmissin alırlar onu
Kime girdi peki kullanan sensin .Yapma be knk sevindim 10 k girdi diye Tom a banamı girdi şimdi bu vay amk