Veresiye limit 5k üstü olunca iyi veriyor kredi kart limitiBana niye 2 k verdi bu toplar
Veresiye limit 5k üstü olunca iyi veriyor kredi kart limitiBana niye 2 k verdi bu toplar
min 35k verir diye tahmin ediyorum ihtiyacin yoksa alma kanka boşverBosver asvur.ucam çok zorda kalırsam denerim normal banka kartları eve gelmiyor bende mobilden kartları kullanabiliyordum
Ben aradım kullandığım limiti yarın yatırıp hesabımı kapatmak istiyorum dedim kapatmamak için kırk takla atıyor yine limiti yükseltmiyorVeresiye limit 5k üstü olunca iyi veriyor kredi kart limiti
Bu uygulamada normal kredi yok dimiVeresiye limit 5k üstü olunca iyi veriyor kredi kart limiti
Yok kanka bende bilmiyorumBu uygulamada normal kredi yok dimi
Eyvallah ben bi bakayım kartı geri nasıl gönderebiliriz yada direk postaneden ben alabilirmiyim diye bakyimYok kanka bende bilmiyorum
Başvuru nasıl iptal ediliyor biliyormusunYok kanka bende bilmiyorum
Benim kart baya ptt dağıtımda bekledi gelmedi gittim kendim almıştım en son ptt denEyvallah ben bi bakayım kartı geri nasıl gönderebiliriz yada direk postaneden ben alabilirmiyim diye bakyim
Bilmiyorum dostBaşvuru nasıl iptal ediliyor biliyormusun
Bi bastım direk onaylandı dedi bisi sormadan böyle olmaz ki iptal etmem gerek bunuBilmiyorum dost
Limit ne kadar verdi knkaBi bastım direk onaylandı dedi bisi sormadan böyle olmaz ki iptal etmem gerek bunu
30 yazıyordu 30 verdiLimit ne kadar verdi knka
Tahmin ettiğim gibi vermiş30 yazıyordu 30 verdi
Kartı nasıl aktif edeceğizKarta başvurursan minimum 35k verir sana. Ayrıca kart pttye verilince aktif et kullan,kullandıktan sonrada kartı istemediğini soyle eve gelmiş olmaz
Pttye verilince veya teslim alıncaKartı nasıl aktif edeceğiz
Kuryeye verilmiş şuan programda teslim aldım ibaresi var biraz okudum konuyu da anlamadım yardımcı olur musunPttye verilince veya teslim alınca
Harcamazsın dost. Belki bi zaman sonra işine yarar .30 yazıyordu 30 verdi
Evet ama eve kart gelmesini istemiyorum bende işte olacamHarcamazsın dost. Belki bi zaman sonra işine yarar .
Anladım dost. Müşteri hizmetleri belki iptal eder.Evet ama eve kart gelmesini istemiyorum bende işte olacam