- 4,048
- 2,814
- 113
Qr la marketten para cek diyor ama limit 1 k galiba
Paranın akı ni kara sini bilmem de dostum. Ülkede durum vahim gidişat kötü ekonomik açıdan. Hayatlar kararmış paranın karasına mi bakar millet.Aynen öyle 10milyar küsür bir rakam varmış ortada ama tam olarak bilinmiyor neler olduğu
Kardeşim kassa programını indir kredi kartından nakit kassaya yukledikten sonra istediğin banka hesabına cekebiliyorsun basit bir işlemdirArkadaşlar hadi kredi kartından nasıl nakit çekicem bilgisi olan lütfen yardımcı olsun
Benim 13 gün sonra geldiArkadaşlar kart dün onaylandı sizlerde kaç günde kuryeye teslim edildi?
Beşinci gün geldi bugün aldımBenim 13 gün sonra geldi
Kaç TL yenilemekKimlik yenileyip bizde başvuralım bakalım. Birde bunun içinden geçelim
Nasıl oluyor o veresiyeden nakit çekilebiliyor muQr la marketten para cek diyor ama limit 1 k galiba
1 saate geçip bakacam dost haber ederimKaç TL yenilemek
Kuryeye kaçıncı gün verildi basım ile geçen süre nedirBeşinci gün geldi bugün aldım
Tamam1 saate geçip bakacam dost haber ederim
alakası yok bu marketlerin günlük yaptığı ciro acayip fazla kredi vs işine giriyorlar işte ayrıca icraya vs düşünce 5bin borcun vardı diyelim eana 15bini kitliyorlsr ödemediğin her gün 100-200de geçiriyorlar eninde sonunda ödicen sonuçta kara parayla alakası yokKara para aklıyorlar ve aynı zamanda patlayan dosyaları varlık şirketine 3/1 tutarında satıyorlar
5 günde toplam süreKuryeye kaçıncı gün verildi basım ile geçen süre nedir
Yaşıyonmu dayı5 günde toplam süre
Markette uygulamadan qr la nakit avans alıyosun max 1k galibaNasıl oluyor o veresiyeden nakit çekilebiliyor mu
Ölemedik aq halenYaşıyonmu dayı
Nefes alıyorsan sorun yok dayıÖlemedik aq halen
Nasıl yapılıyor buMarkette uygulamadan qr la nakit avans alıyosun max 1k galiba
Nefes aldığım için sorun bitmiyor zatenNefes alıyorsan sorun yok dayı