Kanka icralik ve borçlu olman lazimki versin. Temiz adama vermiyor bunlarDost 30 k on onaylı limitin hazır yazıyordu ondan bu kadar uğraştım. Neyse dediğin gibi sağlık olsun
Kanka icralik ve borçlu olman lazimki versin. Temiz adama vermiyor bunlarDost 30 k on onaylı limitin hazır yazıyordu ondan bu kadar uğraştım. Neyse dediğin gibi sağlık olsun
yapılıyorBu 3500 veresiye ile A101 den alışveriş yapılabiliyor mu? Kredi kartınada 2000 limit verdi. Kart gelmeden 3500 veresiye hesapla alışveriş yapılır mı?
Ekli dosyayı görüntüle 577553
Bu QR kodu mu okutuyoruz kasadayapılıyor
Bendede 10bin onaylı yazıyordu başvurduk reddedildi bir sürü icra var birdeDost 30 k on onaylı limitin hazır yazıyordu ondan bu kadar uğraştım. Neyse dediğin gibi sağlık olsun
aynen kodla olıuyorBu QR kodu mu okutuyoruz kasada
Sanal kredi kartı göremedim müşteri hizmetlerine bi sormak lazımHocam iyi akşamlar sanal kart olarak kullanabiliyor muyuz yoksa illa kartın fiziksel olarak elime geçmesi mi lazım
kendın olusturuyorsun kartlarıma gır gorursunSanal kredi kartı göremedim müşteri hizmetlerine bi sormak lazım
Kredi kartı yazmıyor ama banka kartı ve ek kart var sanal kredi kartı göremedimkendın olusturuyorsun kartlarıma gır gorursun
kredi kartı sna cıktı mı cıkmadıysa yazmaz kıKredi kartı yazmıyor ama banka kartı ve ek kart var sanal kredi kartı göremedim
Çıktı var kredi kartım kullanıyorumkredi kartı sna cıktı mı cıkmadıysa yazmaz kı
Çıktı var kredi kartım kullanıyorum
Bizim gibi adamlara Allah can vermiş alamıyor dayı hangi icra bana zincir vuracakmış şaşarımbu borçlari ödemezseniz ne gibi seyler basiniza gelebilir
bozumcular var yasak konu amaBu parayi nasil çekebilirim beyler idda siteleri geçmiyor
Halletim ben reis dükkandan müşteriye cektim parasibi aldim bozumculara dolandirilmayinbozumcular var yasak konu ama
Kassa indir halledersinBu parayi nasil çekebilirim beyler idda siteleri geçmiyor