Dost 2 kartın varsa 3. Ye gerek yok seni zorlar iptal ettirmek en doğrusu. Kart olayi cidden sıkıntılı. İşte benim de kart yok uzun zamandır bende kapattırdım 2 tane .telefon vs almam lazım elden taksit yapan yok , tarlada çalışa çalışa öderim artık 😅Hadi i sallar ben bana vermezler diye düşünüyorum genelde vermiyorlar bunlar nasıl 30 k verdi anlamadım bu gün arayıp iptal ettirdim. Yalandan borclanmiyim
İki tane daha kredi kartım var bunların limitleri az ama ben daha da düşürecek hatta birini kapattirabiliri.
Zor vallahi bende geçen hafta 10 k vbet bonusuyla çektim de aldım telefonDost 2 kartın varsa 3. Ye gerek yok seni zorlar iptal ettirmek en doğrusu. Kart olayi cidden sıkıntılı. İşte benim de kart yok uzun zamandır bende kapattırdım 2 tane .telefon vs almam lazım elden taksit yapan yok , tarlada çalışa çalışa öderim artık 😅
Kanka başvur artık bee 1 ay oldu😂 heycanlandiriyorsun bizi bakalim vereceklermi sanaDost 2 kartın varsa 3. Ye gerek yok seni zorlar iptal ettirmek en doğrusu. Kart olayi cidden sıkıntılı. İşte benim de kart yok uzun zamandır bende kapattırdım 2 tane .telefon vs almam lazım elden taksit yapan yok , tarlada çalışa çalışa öderim artık 😅
İcram falan yok ama beyaz eşya borçları var elden , herhangi bir banka veya alışveriş şirketlerine de borcum yok geçen 30 k ön onaylı limit var dedi hadi uygulamasında şimdi görünmüyor muhtemelen vermezler . 😁 verirlerse uzun zaman sonra ilk icram olacak çok heyecanlıyım 😁😁😁Kanka başvur artık bee 1 ay oldu😂 heycanlandiriyorsun bizi bakalim vereceklermi sana
Hadi başvur kanka neyi bekliyon 😁İcram falan yok ama beyaz eşya borçları var elden , herhangi bir banka veya alışveriş şirketlerine de borcum yok geçen 30 k ön onaylı limit var dedi hadi uygulamasında şimdi görünmüyor muhtemelen vermezler . 😁 verirlerse uzun zaman sonra ilk icram olacak çok heyecanlıyım 😁😁😁
Kimliği 😁😁😁 kırıldı ve çipi düştü, dün foto harç falan işlerini hallettim. Onu bekliyorum, tarlada köyden anca fırsat oldu 😁Hadi başvur kanka neyi bekliyon 😁
Kaldırdılar yiyecek içecek sadeceA101 den sigara alabiliyoruz mu beylet
Geçen hafta oluyordu bu hafta kasa guncellediler yasaklı ürün yazıyor artıkA101 den sigara alabiliyoruz mu beylet
Hadi inşallah olur kralKimliği 😁😁😁 kırıldı ve çipi düştü, dün foto harç falan işlerini hallettim. Onu bekliyorum, tarlada köyden anca fırsat oldu 😁
Reis simdi aldim nasil kaldırdılar buradaki yalancilar bitmiyorKaldırdılar yiyecek içecek sadece
Ya kardeşim beni tanımadan etmeden yalancı damgasını vurmak ne kadar kolay alışveriş yaptım 2 pakette sigara aldım gecmedi kasadan sigara yasaklı ürün alarmı verdi kasa bu kadar basit bende kendi paramla aldım ulan be hale geldiniz kimsenin kimseye tahammülü saygısi kalmamış insan gibi cevap verdik sana sigara verse bana ne vermese bana ne ne yasadiysak onu yazdikReis simdi aldim nasil kaldırdılar buradaki yalancilar bitmiyor
Yüzde 70 yapıyorlar ama ödeme yi kart sahibinden başkasına vermiyorlarKredi kartını nasıl nakıte çevirebiliriz benim adıma değil kart
Adına olmasa bile kassayı indir kassada kendi adina hesap ac kart bilgilerini gir yükle kendi ibanına çekKredi kartını nasıl nakıte çevirebiliriz benim adıma değil kart
Cok düşük broYüzde 70 yapıyorlar ama ödeme yi kart sahibinden başkasına vermiyorlar
Max kaç çekiliyorAdına olmasa bile kassayı indir kassada kendi adina hesap ac kart bilgilerini gir yükle kendi ibanına çek