- 6,389
- 4,074
- 113
Bi tatile gidilir onlarla dmden yaz tatil lokasyonunu belirleyelim😀2 kartta geldi 90 k limitli 5 tanede cepte var 170k limitli 260 k gözümün içine bakıyor baktım baktım kumarda yemiyeyim dedim pugby oynuyorum🙏
Bi tatile gidilir onlarla dmden yaz tatil lokasyonunu belirleyelim😀2 kartta geldi 90 k limitli 5 tanede cepte var 170k limitli 260 k gözümün içine bakıyor baktım baktım kumarda yemiyeyim dedim pugby oynuyorum🙏
Ne tatili be kardeş borç parayla tatilemi gidilir 2 gün tatilimiz var evdeyim sigara çay kahve oturuyorum bacakları gerdim haftanın stresini yorgunluğunu atmak lazimBi tatile gidilir onlarla dmden yaz tatil lokasyonunu belirleyelim😀
kısaca geçiriyorlar kankaBEYLER CEVAP VERSENİZE BUNUN GERİ ÖDEMESİ NASİL FAİZİ FALAN
onay ekranında onayladığın zaman faiz oranları gösteriyordu keşke baksaydın. Girip uygulamadan bakabilirsin kimse hadi çalışanı değil buradaBEYLER CEVAP VERSENİZE BUNUN GERİ ÖDEMESİ NASİL FAİZİ FALAN
Çıplak olman lazım, yoksa kabul olmuyor🤣🤣Görüntülü görüşme hata veriyor
ben sigara içiyordum valla hi adam bi şaşırdıÇıplak olman lazım, yoksa kabul olmuyor🤣🤣
Görüntülü görüsme esnasında kafama huni taktım bende ,basvurumu onaylamazsaniz tombank binasini yakarim dedim aninda onaylandı.Çıplak olman lazım, yoksa kabul olmuyor🤣🤣
bosver kuyumcuyu kassa dan yapAq bankasi kisitlama getirmis kuyumcularda kart gecmiuor
50k limitim var bu doğru muGunluk 5k kulanim limitide gelmia tombank tarafindan anladilar heralde bunlar bizi sikecek diye😀.alisveris yaptim pistan hata veriyor bankayi aradim biri diyor tek seferde 2k gunluk 5k genel olarak suan boyle bir limit getirildi.uygulamadan canli destege baglaniyorum yok oyle bir limit diyor .
Sen soyun o zaman kiminle konuştuğunun farkına var kime ne yazdığının farkına var hadsiz haddini bil adam ol adam gibi cevap ver cibilliyetsiz herifÇıplak olman lazım, yoksa kabul olmuyor🤣🤣
50k yaziyorsa dogrudur50k limitim var bu doğru mu
Bozum istiyorsan sorunsuz yer var dm atbunu bozdurmak ayrı bir dert hiçbir pos cihazından geçmiyor bu kart.
Aynı sorun varBu uygulamaya benzer başka var mı bildiğiniz. Görüntülü görüşme yapamıyorum programı sildim defteri kapattık aq
Temsilci ısrarla ilerleyen günlerde deneyin diyor ama Bi yerde de WiFi ile yapabileni gördüm. Mobil veride olmuyor sanırımAynı sorun var
Sen beni tanımadan bana saka yapamazsın sen kim oluyorsun da beni forumdan koyuyorsunLatifeden anlamiyorsan forumdan defol git !!! Bu kadar sözüm , cevap verme!! Her tarafın adam olsa ne olur ? O kadar adama senelerdir şaka yapiyorum senin gibi malca cevap veren çıkmadı.İlksin.