La olum ara misteri temsilcisini sor biz ne bilek yaYa şuna 1 tane kişi yok mu bilip yardımcı olabilecek lütfen kankalarim
Burakilerinde garip garip sorulari oluyor bzen.bhrda yazip cevap bekleyene kadar ara sor cozersib kolayca
La olum ara misteri temsilcisini sor biz ne bilek yaYa şuna 1 tane kişi yok mu bilip yardımcı olabilecek lütfen kankalarim
Güzel kardeşim neden böylesiniz ben anlamıyorum. Ordan destek alabilsem denedim herhalde yazmam ayrıca burda 100 tane olay var yardımcı olunan birbirine insan olabilen birisine belki yaşamıştır diye bunu soruyorum napiyim yaniLa olum ara misteri temsilcisini sor biz ne bilek ya
Burakilerinde garip garip sorulari oluyor bzen.bhrda yazip cevap bekleyene kadar ara sor cozersib kolayca
Bu kassa uygulamasına kredi kartindan nasıl para atabilirm hadi uygulaması için soruyorumAga sen daha çekemedin mi 1 hafta oldu sen konu açalı ben senden gördüm hatta uygulamayı 😐
Oldu şuan 5k çektim kassaya atıyorum 7 gun surecek günlük 5k atacam ama olsunAga sen daha çekemedin mi 1 hafta oldu sen konu açalı ben senden gördüm hatta uygulamayı 😐
Ordan destek alamiyorsan burdaki adam ne bilsin .burdaki adamlarda hep musteri hizmetlerinden destek alip buraya yaziyor.burdakiler uygulamanin yazilimcilari falan degil yani onu diyorum.Güzel kardeşim neden böylesiniz ben anlamıyorum. Ordan destek alabilsem denedim herhalde yazmam ayrıca burda 100 tane olay var yardımcı olunan birbirine insan olabilen birisine belki yaşamıştır diye bunu soruyorum napiyim yani
23:55 de 5k at 00;01 de 5 daha fazla uzun beklememis olursun😀Oldu
Oldu şuan 5k çektim kassaya atıyorum 7 gun surecek günlük 5k atacam ama olsun
Ağa kassaya nasıl atıyoruz kredi kartından bı yol gosterirmisn23:55 de 5k at 00;01 de 5 daha fazla uzun beklememis olursun😀
Allah rızası için yardım ci olcak yokmu ağa nasıl aticam bu kassaya parayı hadi mobildenAğa kassaya nasıl atıyoruz kredi kartından bı yol gosterirmisn
Enayi olan sensin kardeşim neden die sorarsan elektronik eşya veresiye krediden alamıyorsun sordum ben sadece alişveriş abur cubur sigara vs alabiliyorsun👍Tam enagilik git a 101 telegon al sat
Televizyonu balkondan aşağı at sorun çözülür dostum ben öyle yapıyorum geneldeBeyler TRT'nin frekans ayarlarını atabilecek varmı. Bir frekans girdim yayın donuyor ekranda skor tabela yok.
Nays kredi karti yukleme olmyor broArkadaşlar birde isbankasi yan uygulamasını deneyin derim bende kart yol nays indirip deneyin