Kumarbaz adama parami verilir 😀 vakiflara verilir bi hayrı olur kanka 😂Zekatı vermezsen olmaz o iş bro kaç tane fakir fukaranın hakkı var o parada
Kumarbaz adama parami verilir 😀 vakiflara verilir bi hayrı olur kanka 😂Zekatı vermezsen olmaz o iş bro kaç tane fakir fukaranın hakkı var o parada
Penguenleri evlat edindirme vakfı ne oldu ? 😨Kumarbaz adama parami verilir 😀 vakiflara verilir bi hayrı olur kanka 😂
Geçen gün kassa da oluyordu deneDostlar kart elimde nasıl nakite çevirecez kuyumcu dan felan postta red ediliyor
Denedik onu olmuyor bakla ile anlaşma yok diyor.Geçen gün kassa da oluyordu dene
Site hala ayaktamı bu çekimden sonra iyi ödemiş bu rakamıVipslot çekim Ekli dosyayı görüntüle 571014
Hiçbir şey olmuyor artık reis sigarayı bile yasaklı ürün olarak reddediyor artık a101 kasaları gıda vs internet alışverişi gibi kullanılıyor boşa çöp etmeyin 2 ay ćabuk geçer ödemesi zor olurArkadaşlar sitelere yükleme yapabiliyor muyuz
Kredi kartını söylüyorum ustaHiçbir şey olmuyor artık reis sigarayı bile yasaklı ürün olarak reddediyor artık a101 kasaları gıda vs internet alışverişi gibi kullanılıyor boşa çöp etmeyin 2 ay ćabuk geçer ödemesi zor olur
Atılmıyor reis atılmıyor alışveriş sadece post cihazı olan yerlerde normal kredi kartı gibi değilKredi kartını söylüyorum usta
Kassa diyorlardiAtılmıyor reis atılmıyor alışveriş sadece post cihazı olan yerlerde
Oda patlamış yazdılar bugün olmuyormuş artıkKassa diyorlardi
Uption da patladı mı ona yapanlar vardıOda patlamış yazdılar bugün olmuyormuş artık
Oda patlamış yazdılar bugün olmuyormuş artık
kassadan aktardım ben hepsini 1 gün önce. ama şuan ne durumdadır bilmiyorumKassa diyorlardi
Az önce yaptım olduUption da patladı mı ona yapanlar vardı
5k ya 200₺ komisyon alıyor amaUption da patladı mı ona yapanlar vardı
Aferin Alican firmamız tarafından 4 paket ödül maması kazandınVipslot çekim Ekli dosyayı görüntüle 571014
naptn knk ayarladınmı limitiAferin Alican firmamız tarafından 4 paket ödül maması kazandın
Ekli dosyayı görüntüle 571045